Online Backup Reviews 2020 – Več kot 34 primerjanih ponudnikov

Ljudje ustvarijo 2,5 kvintiljonske bajte podatkov na en dan. To je veliko filmov, fotografij in objav v visoki ločljivosti, vendar je vse napaka trdega diska zunaj digitalnega grobišča. Če ni tako, bi vam lahko nekdo ukradel prenosni računalnik ali bi lahko kakšna druga nesreča izgubila podatke.


Za obnovo datotek lahko uporabite naš izbor najboljše programske opreme za obnovitev podatkov, vendar to ni zanesljiv popravek. Od SSD diskov ne morete biti odvisni, ker imajo več podatkovnih napak, čeprav je stopnja napak manj kot 1 odstotek.

Boljša strategija za preprečevanje izgube podatkov je uporaba spletnih varnostnih kopij za zaščito vaših podatkov. To je pravilo 3-2-1. S storitvijo varnostne kopije v oblaku lahko do svojih podatkov dostopate na daljavo, nastavite samodejno varnostno kopiranje in jih naredite v korakih, da pospešite postopek.

Označevanje določenih datotek ali vrst datotek za varnostno kopiranje bo vaše podatke varno shranilo, saj jih boste imeli na oddaljenem strežniku. Vaši podatki se bodo razmnožili na več strežnikih, tako da bodo ostali dostopni, če eden ne uspe.

Ne morete pa uporabljati spletnih varnostnih kopij za čiščenje prostora na trdem disku. To je funkcija za shranjevanje v oblaku Več o razlikah med dvema vrstama storitev lahko izveste tukaj. Če želite izvedeti, katera storitev za shranjevanje v oblaku vam najbolj ustreza, si oglejte naš seznam najboljših storitev za shranjevanje v oblaku. Če se osredotočate na sodelovanje, preberite članek o najboljšem prostoru za shranjevanje v oblaku za sodelovanje.

Če niste prepričani, koliko prostora za varnostno kopiranje boste potrebovali, preberite naš najboljši neomejen spletni vodič za varnostne kopije. Navdušenci za shranjevanje v omrežju bi morali preveriti našo najboljšo spletno varnostno kopijo za NAS kos.

Kako ocenjujemo

Storitve spletnega varnostnega kopiranja so podobne med seboj, z majhnimi spremembami v lastnostih, ki jih ponujajo. Za ocenjevanje in uvrstitev storitev uporabljamo skupne kategorije, kot so varnostno kopiranje in obnova datotek, hitrost in cene. Podrobneje bomo pojasnili v nadaljevanju.

Varnostno kopiranje datotek in obnova

Varnostno kopiranje datotek je najpomembnejši korak pri pošiljanju podatkov v oblak. Nekatere storitve za označevanje določenih datotek in map označijo varnostno kopijo, druge pa pregledajo trdi disk in prikazujejo pregled izbranih datotek. Backblaze uporablja slednji pristop in všeč nam je, kako preprost je. Če želite izvedeti več o Backblaze, preberite naš Backblaze pregled.

Po začetni varnostni kopiji, ki lahko traja tedne, odvisno od tega, koliko morate varnostno kopirati, lahko načrtujete, da se varnostne kopije samodejno zaženejo. Nastavite lahko določen čas ali dan, jih zaženete enkrat na dan ali jih ročno zaženete. Postopno varnostno kopiranje, ki se izvaja vsakič, ko pride do sprememb, je daleč najbolj uporabna funkcija.

Ko ustvarite varnostno kopijo datotek, bodo spremembe sprožile storitev za nalaganje spremenjenih delov, namesto da bi jih v celoti nadomestile. To je znano kot kopiranje datotek na ravni bloka in pospeši postopke varnostnega kopiranja, hkrati pa omejuje odtok sistemskih virov.

Namesto, da samo varnostno kopirate v oblak, lahko varnostno kopijo pošljete na druge particije na trdem disku, zunanji trdi disk, NAS napravo in še več. Ko želite popolno varnostno kopijo, lahko ustvarite sliko diska, ki je idealna v primeru, da se trdi disk zruši.

Niste omejeni na varnostno kopiranje računalnika. Storitve, kot je IDrive, omogočajo varnostno kopiranje neomejenih naprav. Pravzaprav je IDrive naša najboljša izbira, zato se prepričajte, da boste o tem izvedeli več v našem pregledu IDrive.

Ko želite obnoviti datoteko, običajno uporabljate funkcijo za obnovitev namizja ali spletnega odjemalca. Lahko obnovite vse varnostne kopije ali določene datoteke. Prav tako imate možnost obnoviti datoteke na njihovo prvotno mesto ali novo. Nekatere storitve, vključno z IDriveom, imajo kurirsko službo, ki vam bo po pošti poslala vaše podatke na zunanji pogon.

Lastnosti

V tej kategoriji si ogledamo funkcije, ki so netipične za varnostno kopiranje in obnovo. Za razliko od storitev za shranjevanje v oblaku, ki se lahko integrirajo z mnogimi aplikacijami drugih proizvajalcev in imajo domače aplikacije za sodelovanje, spletne storitve varnostnih kopij niso tako vsestranske.

Večina ponuja dostop do pametnih telefonov, različice, hitrostna nastavitev hitrosti in možnost omogočanja več varnostnih niti za povečanje hitrosti prenosa. Kljub temu obstajajo takšni, kot sta Acronis True Image in SpiderOak ONE, ki imajo dodatne funkcije. Vključujejo orodja za arhiviranje, sinhronizacijo, skupno rabo, kloniranje in še več. O podrobnostih bomo govorili v naši kategoriji »najboljših pet« spodaj.

Storitve, kot je Backblaze, omogočajo predvajanje zvočnih datotek, ki ste jih ustvarili varnostno kopijo. Backblaze ni edina storitev, ki vam to omogoča, zato preberite našo najboljšo spletno varnostno kopijo za skladbo za več možnosti.

CloudBerry Backup ima močan nabor funkcij, vključno z varnostno kopijo v oblak v oblak, možnost, da naredite zagonski USB pogon in pravilnike o zadrževanju, ki jih lahko uporabite, da določite, kdaj naj izbrišejo prejšnje različice iz svojega pomnilnika. Če želite več informacij o storitvi, preberite pregled varnostne kopije CloudBerry.

Varnost

Nalaganje podatkov v oblak brez ustrezne varnosti ni pametno. Kibernetski kriminalci vam lahko ukradejo poverilnice, nekdo vam lahko prebere tajne podatke in vlada lahko brska po vaših fotografijah. Dobra varnost je nujna, zato upoštevamo, kako močna je varnost vsake storitve.

Spletne varnostne kopije uporabljajo številne metode za zaščito vaših podatkov pred potencialnimi grožnjami. Na primer, dvofaktorska overitev prepreči hekerjem, ki so vam ukradli geslo, dostop do vašega računa. Kljub temu pa se za začetek prepričajte, da imate močno geslo.

Zasebno šifriranje preprečuje branje datotek vsem, razen vas. Pomanjkljivost je, da storitve, ki ga nudijo, ne bodo mogle ponastaviti gesla, če ga pozabite. Če ne želite izgubiti dostopa do svoje vsebine, uporabite skrbnik gesla.

Protokol TLS preprečuje uspeh napadov človeka v sredini, šifriranje pa varuje vaše podatke v tranzitu in v mirovanju. Ransomware lahko vaše podatke v oblaku vzame za talca in zahteva plačilo za njegovo izdajo, vendar vam lahko naš članek o zaščiti pred odkupi pomaga preprečiti.

Ena najbolj varnih storitev je SpiderOak ONE. Za zaščito datotek in šifriranje vaših metapodatkov uporablja šifriranje z ničelnim znanjem z 256-bitnim AES-om, ki ga nikoli ne naloži na strežnik. Več o tem si preberite v našem pregledu SpiderOak ONE.

Zasebnost

Močna varnost ne zagotavlja vaše zasebnosti. Nekatere vlade vohunijo za svojimi državljani. Program nadzora PRISM v ZDA je en primer tega. Ameriški zakon o patriotih in zakon CLOUD pomagata ameriški vladi, da se tudi sam dobro spozna na podatke v oblaku. Drugi glavni akterji v nadzorni igri so Rusija, Združeno kraljestvo in Avstralija.

Glede na to je ključnega pomena, da zagotovite zasebnost svojih podatkov v spletu. Kako močna je vaša zasebnost, je odvisno od države, v kateri ima storitev varnostne kopije v oblaku. Nekatere države, na primer Kanada in Švica, bolje skrbijo za pravice uporabnikov do zasebnosti kot druge. To lahko izkoristite tako, da se posvetujete z našo najboljšo spletno varnostno kopijo za Kanado.

Radi vidimo, da so storitve, ki upoštevajo Splošno uredbo o varstvu podatkov, EU-ov pristop k zasebnosti v oblaku. BigMIND Home ima jasno in enostavno stran za skladnost z GDPR, ki si jo lahko ogledate, če želite videti, kako jo je storitev izvajala. Če želite izvedeti več o zasebnosti in lastnostih BigMIND Home, preberite pregled BigMIND Homes.

Cenitev

Koliko plačate za uporabo storitve, je eno najpomembnejših meril pri izbiri spletne varnostne kopije. Nima smisla dobiti odlične storitve, ki vas bo bankrotirala. Najbolje je, če ima premium načrte z dobro vrednostjo.

Dobra vrednost je odvisna od tega, koliko dobite za ceno. Več načrtov storitev ima, boljše bodo vaše možnosti. Odlično je, če storitev ponuja tudi brezplačen načrt ali poskusno različico, tako da jo lahko preizkusite pred izvedbo. Če vas zanima le dobra vrednost, preberite naš najcenejši spletni rezervni vodnik.

Večina storitev ponuja preizkusno različico, nekatere pa brezplačen načrt. Na primer, lahko se naročite na brezplačni 5GB paket IDrive. CloudBerry Backup ponuja do 200 GB brezplačnega prostora za varnostno kopiranje, kar pomeni, da ga lahko združite z brezplačnim računom v kateri koli storitvi za shranjevanje v oblaku.

Enostavnost uporabe

Pomembno je, kako enostavno je uporabljati storitev, saj ne glede na to, koliko odličnih funkcij ima, ne bodo dovolj, če je težko varnostno kopirati in obnoviti datoteke.

Uporabniška izkušnja mora biti preprosta. Tako se lahko osredotočite na svoje delo in ne na svoje podatke. Namizni odjemalec bi moral delovati na večini operacijskih sistemov, njegov vmesnik pa bi moral biti skupaj s tistimi iz spletnih in mobilnih aplikacij prijeten in intuitiven..

Večina odjemalcev namiznih računalnikov deluje v operacijskem sistemu Windows in macOS, vendar jih tudi mi radi vidimo, da delujejo tudi na Linuxu. Oglejte si, kaj lahko počnete v naši najboljši spletni varnostni kopiji za Linux. Poleg tistih, ki smo jih omenili, sta na tem seznamu tudi CrashPlan for Small Business in Duplicati, zato preberite naš pregled CrashPlan for Small Business in pregled Duplicati, če želite izvedeti več o njih.

Če delate v operacijskem sistemu Windows, se za primerjavo Windows posvetujte z najboljšim pomnilnikom v oblaku.

Hitrost

Začetne varnostne kopije lahko trajajo dolgo. Kako dolgo je odvisno od številnih dejavnikov, vključno z oddaljenostjo do strežnika, ponudnikom internetnih storitev in koliko podatkov morate varnostno kopirati. Iskali smo storitve, ki vam omogočajo prilagoditev nastavitev prenosa za izboljšanje povezave in uporabo algoritma za prenos na ravni blokov. Storitve, ki vam dovolijo omejitev pasovne širine, dobijo tudi plus.

Za ocenjevanje storitev opravimo več testov za nalaganje in prenos s pomočjo mape 1 GB in merimo, koliko časa trajajo. Upoštevamo tudi razdaljo do strežnika.

Ena najhitrejših storitev na spletnem trgu varnostnih kopij je Acronis True Image. V povprečju je bilo za prenos naše testne mape v povprečju potrebnih le 14 minut. Uporabili smo povezavo s hitrostjo prenosa 14 megabitov na sekundo iz jugovzhodne Azije. Pomaga, da ima Acronis True Image mrežo strežnikov po vsem svetu.

Podpora

Vse je v redu, medtem ko storitev deluje, vendar je druga stvar, ko ni. Tu pridejo tehnična podpora in dobra tehnična podpora je neprecenljiva. Storitve imajo običajno podporo po e-pošti, nekatere pa nudijo klepet ali celo telefonsko podporo.

Preden se obrnete na skupino za podporo, se lahko uporabniki posvetujejo s pogostimi vprašanji, zbirko znanja in v mnogih primerih uporabniškimi forumi. Pogosto bodo tudi vadbeni videoposnetki. Upoštevamo, katere vrste podpornih storitev ponujajo in kako dolgo trajajo, da odgovorijo na naša vprašanja.

Najboljši spletni rezervni ponudniki

Večina spletnih rezervnih storitev je podobnih, neparna pa ima nove funkcije. To lestvico smo ustvarili tako, da smo primerjali njihove splošne uspešnosti po kriterijih, ki smo jih navedli v prejšnjem razdelku. Ta razdelek vam bo na kratko povzel prvih pet storitev na našem seznamu, začenši z IDrive.

Jaz vozim

IDrive ima sedež v dolini San Fernando v Kaliforniji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1995, zaradi česar je veteran. Njegova starost pa ne kaže, razen iz bogate izkušnje.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-Restore-Slider2

IDrive-Client-Scheduler-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-odjemalec-disk-slika-drsnik5

Prejšnja

Naslednji

IDrive ne ponuja neomejene varnostne kopije, vendar vam omogoča, da varnostno kopirate neomejene naprave, vključno z NAS. Izbirate lahko med dvema letnima osebnima načrtoma: 2TB ali 5TB. Načrt 2TB vam bo povrnil nekaj več kot 50 USD, medtem ko načrt 5TB stane približno 75 USD. IDrive ponuja brezplačen načrt s 5 GB prostora za varnostno kopijo, da ga tudi preizkusite.

IDrive uporablja 256-bitni AES za šifriranje podatkov v mirovanju in med prevozom. Hrani ključ za dešifriranje vaših podatkov, vendar ga lahko obdržite, če želite zagotoviti zasebno šifriranje. Kljub temu se morate odločiti za to, preden zaženete prvo varnostno kopijo.

Delo z IDrive je bolj zapleteno, saj ne ponuja neomejene varnostne kopije. Izbrati morate datoteke, ki jih želite varnostno kopirati. To lahko storite glede na lokacijo, vendar ne glede na vrsto datoteke. Poleg tega ima IDrive veliko možnosti za nastavitve, zato se morate na to navaditi. Vendar to za večino ljudi ne bi smelo biti problem.

IDrive lahko uporabljate v sistemu Windows, macOS in Linux. Obstajajo tudi aplikacije za pametne telefone za Android ali iOS.

Backblaze

Backblaze se je začel leta 2007 in je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih varnostnih kopij. S tako dolgo zgodovino ne preseneča, da je blizu vrha najboljšega spletnega varnostnega seznama.

Drsna plošča-drsnik1

Drsna plošča2

Drsna plošča-Slider3

Drsna plošča-Slider4

Drsna plošča-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ne omejuje datotek za neomejeno varnostno kopijo. Brez ročnega izbiranja lahko varnostno kopirate datoteke katere koli velikosti. Shema oblikovanja cen je z enim načrtom preprost. Stane 5 dolarjev na mesec ali 50 dolarjev na leto. Mesečni načrt je primeren, če upoštevamo, da ga večina rezervnih storitev ne ponuja.

Če se odločite za dolgoročno uporabo Backblaze, se lahko odločite za plačilo za leto ali dve vnaprej, kar vam bo prineslo popust v višini 10 ali 25 dolarjev.

Backblaze ima veliko varnostnih funkcij, za katere upamo, da jih bomo videli v storitvi varnostnih kopij, vključno z zasebnim šifriranjem. Če želite preprečiti, da bi hekerji ukradli vaše geslo, kar lahko storijo, če je šibko, lahko omogočite dvofaktorsko preverjanje pristnosti. Prav tako lahko nastavite možnost, da ob vsaki prijavi zahtevate varnostno kodo.

Backblaze vaše datoteke šifrirajo s pomočjo 128-bitnega AES-a. Nihče tega ni počil, kolikor vemo, a všeč nam je težja različica, 256-bitni AES, več. SSL bo zaščitil vaše datoteke med prevozom.

Tako kot načrt cen je tudi uporabniška izkušnja Backblaze preprosta in enostavna. Ni vam treba upravljati, koliko ali kaj varnostno kopirate, ker Backblaze to stori za vas, čeprav storitev izključuje sistemske in začasne datoteke. Ni vam treba niti ustvariti varnostnega načrta. Vse je avtomatizirano.

Acronis True Image

Za licenco Acronis True Image lahko dobite doživljenjsko licenco. Ne omogoča pa varnostne kopije podatkov v oblaku, vendar le v lokalno shrambo. Zato priporočamo, da dobite letni načrt. Izbirate lahko med dvema: Advanced in Premium.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Slider1

Acronis-True-Image-Destination-Slider2

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3

Acronis-True-Image-Settings-Slider4

Acronis-True-Image-Tools-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Advanced stane 4,16 USD na mesec ali 49,99 USD na leto za 250 GB. Vključuje popolno varnostno kopiranje slik, aktivno kloniranje diska, univerzalno obnovitev in varnostno kopiranje na socialnih medijih. Premium stane 8,33 USD na mesec, 99,99 USD na leto, za 1TB. Na seznam funkcij doda elektronski podpis in potrjevanje blokovne verige datotek.

Acronis True Image ima koristno arhivsko orodje, s katerim lahko sprostite prostor na trdem disku. Storitev omogoča tudi sinhronizacijo datotek prek naprav. Njegova stranka ima nabor orodij, ki pomagajo tudi pri nalogah upravljanja podatkov.

Acronis True Image za zaščito podatkov med prenosom uporablja 256-bitno šifriranje AES in protokol TLS / SSL. Tudi to je ničelno znanje.

Varnostno kopiranje v oblaku CloudBerry

CloudBerry Backup ni standardna spletna storitev za varnostno kopiranje. Namesto tega je nadzorni center, ki vam pomaga upravljati varnostne načrte za druge storitve shranjevanja v oblaku. Tehnično gledano gre za infrastrukturno rešitev, ki ne nudi rezervnega prostora. Zaradi tega ga morate povezati s storitvijo, kot je Wasabi. Več o tem preberite v našem pregledu Wasabi.

CloudBerry-Backup-Plans-Slider1

CloudBerry-Cloud-Storage-Slider2

CloudBerry-Backup-Mode-Slider3

CloudBerry-Backup-Source-Slider4

CloudBerry-Backup-Schedule-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Wasabi zaračuna 0,0049 centov na gigabajt prostora za shranjevanje. To pomeni, da 1TB stane samo 5 USD na mesec, za razliko od drugih storitev IaaS pa Wasabi ne zaračunava za prenos.

Za varnostno kopiranje CloudBerry je potrebna samo enkratna licenca. Licenca Desktop je najcenejša možnost v višini 49,99 USD. Lahko se preizkusite s 15-dnevnim brezplačnim preskusom, preden se odločite za naročnino. Ko to storite, morate dobiti storitev v oblaku, ki zagotavlja prostor za shranjevanje.

CloudBerry Backup podpira številne standardne varnostne metode za rešitve v oblaku, vendar je njihova razpoložljivost odvisna tudi od partnerske storitve. Ob pravem partnerju CloudBerry Backup lahko na strani odjemalca uporabi do 256-bitnih AES-ov.

Številne storitve podpirajo samo šifriranje na strani strežnika, vendar jih CloudBerry Backup zagotavlja tudi na strani odjemalca. Med prenosom storitev za zaščito datotek uporablja protokol TLS. Ponuja tudi različice, ki pomagajo, če vas zadene ransomware. Wasabi podpira enkripcijo v mirovanju in vam omogoča dvofaktorno avtentikacijo.

CloudBerry Backup ni namenjen uporabnikom večine, ker ni tako preprost za uporabo, vendar se bodo uporabniki energije počutili kot doma.

Domača stran BigMIND

BigMIND Home je še en izdelek podjetja, ki je ustvarilo Zoolz Home Backup. Ne preseneča, da sta si podobna, vendar pakiranja BigMIND Home odlikujejo umetna inteligenca

Nadzorna plošča namizja BigMIND

Možnosti povezave BigMIND

Pametna izbira BigMIND

BigMIND Backup Schedule

Raziskovanje datotek BigMIND

Prejšnja

Naslednji

Osebni načrt BigMIND Home stane 2,99 USD na mesec, vendar se plačuje letno in daje slabih 100 GB rezervnega prostora za enega uporabnika in tri računalnike. Družinski načrt stane 6,99 USD na mesec in vam nudi 500 GB prostora za shranjevanje za tri uporabnike, devet računalnikov in šest mobilnih naprav.

Z naročnino na načrt Family Plus lahko dobite 1TB prostora za varnostno kopiranje v oblaku za 12,99 USD. Načrt vam omogoča skupno rabo s štirimi uporabniki v 15 računalnikih in neomejeno mobilnih napravah.

Storitev lahko preizkusite z uporabo brezplačnega načrta, ki zagotavlja 5 GB prostora za varnostno kopiranje za enega uporabnika. Omogoča varnostno kopiranje enega računalnika, enega zunanjega pogona in dveh mobilnih naprav.

BigMIND Home šifrira datoteke na strežnikih z 256-bitnim algoritmom AES. Med nastavitvijo varnostnega načrta se lahko odločite za zasebno šifriranje, vendar tega ne morete storiti pozneje. Datoteke so med prevozom zaščitene s protokolom SSL, ampak, kar je zanimivo, morate to omogočiti. BigMIND zagotavlja dvofaktorno overjanje za zaščito vaših poverilnic.

Namizni odjemalec je v pomoč, vmesnik pa je privlačen in enostaven za uporabo. Spletni vmesnik, ki prikazuje kategorije datotek in naprave, je bolj barvit in omogoča brskanje po vsebini v oblaku. BigMIND Home je na voljo za Windows, macOS, Android in iOS.

Pogosta vprašanja o spletnem kopiranju

Oglejmo si nekaj vprašanj, s katerimi smo se bralci srečevali v preteklih letih.

Kaj je spletno varnostno kopiranje?

Varnostno varnostno kopiranje je metoda shranjevanja zunaj mesta, pri kateri se podatki redno varnostno kopirajo prek interneta in običajno gosti ponudnika storitev.

Katera spletna storitev za varnostno kopiranje je najboljša?

Po naši razvrstitvi je IDrive najboljša spletna storitev za varnostno kopiranje. Ima močno varnost in poceni naročniške načrte, omogoča varnostno kopiranje neomejenih naprav in vključuje varnost z ničelnim znanjem.

Koliko stane spletno varnostno kopiranje?

Stroški so odvisni od tega, koliko rezervnega prostora potrebujete in katero storitev uporabljate. Na primer, osebni načrt IDrive 2TB vas bo stal 52,12 dolarja na leto, medtem ko vam bo Backblazejev edini načrt z neomejenim prostorom stal 50 dolarjev na leto.

Cene Acronis True Image so odvisne od tega, koliko prostora za shranjevanje potrebujete in koliko računalnikov želite varnostno kopirati. Njegov napredni načrt stane 49,99 USD na leto in zagotavlja 250 GB za en računalnik.

Kako uporabljati spletno varnostno kopijo?

Če želite uporabljati spletno varnostno kopijo, se morate naročiti na storitev. V zgornji razvrstitvi lahko kliknete gumb »obišči«, da odprete spletno mesto določene storitve in se prijavite za načrtovani načrt ali preskus.

Nato morate prenesti in namestiti odjemalca namizja ali, če nameravate varnostno kopirati mobilno napravo, mobilno aplikacijo. Obstajajo rahle razlike v načinu delovanja storitev, vendar morajo vsi izbrati, katere datoteke ali vrste datotek želite varnostno kopirati. Po tem lahko začnete varnostno kopijo in kmalu bodo vaši podatki varni v oblaku.

Za podrobnejši opis kako varnostno kopirati podatke, preberite ta članek.

Kam želite varnostno kopirati fotografije?

Za varnostno kopiranje fotografij uporabite Backblaze. Zagotavlja neomejen prostor za varnostne kopije poceni in nima skritih pokrovčkov. Z njegovo uporabo tudi zagotovite, da ni omejitev za nalaganje ali velikost datoteke. Več o tem, zakaj je dobro za fotografije, lahko izveste v našem najboljšem spletnem članku o varnostnem kopiranju za fotografije.

Končne misli

Ne glede na to, kaj ali koliko potrebujete za varnostno kopijo, bo naša razvrstitev pomagala izbrati najboljšo spletno varnostno kopijo za vaše potrebe. Upoštevali smo številna merila, vključno z varnostno kopijo in obnovitvijo datotek, varnostjo, zasebnostjo in funkcijami.

IDrive je naša najboljša izbira, saj ima odlične ponudbe, močno varnost in možnost varnostnega kopiranja neomejenih naprav in zasebnega šifriranja.

Backblaze je takoj za njo zahvaljujoč veliki enostavni uporabi, preprostemu in poceni načrtu ter neomejenemu prostoru za varnostno kopiranje.

Acronis True Image ima funkcije, ki so vzete iz priročnika za shranjevanje v oblaku, vključno s sinhronizacijo in knjižnico orodij. Tudi to je hitro.

CloudBerry Backup je odličen za navdušence, ki želijo prilagoditi vse in dobiti pregled več varnostnih kopij na enem mestu.

Nazadnje je naš zadnji izbor BigMIND Home, ki ne ponuja veliko rezervnega prostora za poceni, vendar ima nove funkcije, vključno s prepoznavanjem obrazov in zaznavanjem predmetov. Močna sta tudi njegova varnost in zasebnost.

Ta članek je pregled najboljših spletnih varnostnih kopij, zato, ko menite, da ste našli storitev, ki deluje za vas, priporočamo, da se posvetujete z njenim pregledom, če želite izvedeti več. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map