Protejați-vă e-mailul prin intermediul serviciilor de backup prin poștă

E-mailul este viu și lovit și este cel mai utilizat canal de comunicare pentru multe persoane și companii. Dar ce se întâmplă dacă pierdeți accesul la e-mail? Întreruperile prin e-mail se întâmplă în mod regulat (chiar și cu Gmail) și există și momente în care treceți la un nou sistem informatic – sau schimbați locația fizică – pot duce la date lipsă.


În timp ce pentru utilizatorii de acasă, pierderea accesului la unele dintre cele mai recente glume și imagini amuzante poate fi enervantă, este mai mult o problemă dacă pierdeți toate e-mailurile legate de planificarea unei nunți de familie. Și pentru companiile cu contacte cu clienții și detalii despre contract pe e-mail, este chiar mai mult un dezastru.

Este important să știți că veți avea mereu acces, indiferent de ce se întâmplă. Din fericire, există mai multe servicii web și cloud care includ backup de e-mail.

DropMyEmail

DropMyEmail este un serviciu de backup de e-mail care funcționează automat. Conectați-vă cu Facebook, Twitter sau contul dvs. Google pentru a începe și puteți face backup în câteva secunde. Funcționează cu mai multe conturi de e-mail și după prima copie de rezervă, continuă să păstrați backup-ul de e-mail în sincronizare. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți ID-ul de e-mail și parola sau numele serverului de e-mail și protocolul, astfel încât să se poată conecta la oricare dintre zeci de furnizori de e-mail. Face chiar și copie de siguranță a atașamentelor de e-mail și vă permite să le filtrați după tipul de fișier pentru a căuta și partaja ușor.

Serviciul acceptă migrarea prin e-mail în cazul în care doriți să mutați e-mailul nostru într-un cont nou sau să îl restaurați la unul vechi.

La 9,99 USD pe an pentru 5 GB de stocare într-un cont de bază, nu este scump, mai ales că permite, de asemenea, backup de fișiere și criptare sigură și puteți vizualiza e-mailurile online prin intermediul serviciului. Pentru utilizatorii de afaceri, pachetul protejează împotriva ștergerii accidentale, a hackingului și oferă funcții de raportare și gestionare a e-mailului la nivel de întreprindere, împreună cu stocarea nelimitată.

Mailkeepr

Mailkeepr este un nou serviciu care ajută, de asemenea, la menținerea e-mailului organizat. Dispune de criptare SSL securizată pentru a cripta e-mailurile înainte de a fi stocate. Serviciul face backup pentru e-mailul dvs. pe mai multe servere, văzând că nu riscați să pierdeți accesul la acesta.

.


 

Și puteți face backup cu siguranță atașamentele (documente și fotografii), trimițându-le prin contul de e-mail. Serviciul gratuit curent se limitează la copierea de rezervă a aproximativ 700 de e-mailuri, dar există planuri de extindere a acestui lucru. Este cu siguranță unul de urmărit odată ce se lansează

Backupify

Backupify nu protejează e-mailul; protejează, de asemenea, datele din întregul cont Google Apps. Adăugați-l pe piața Google Apps și aplicația va verifica cele mai recente date și le va copia în cloud. Acest proces repetă datele și puteți restaura data cu un singur clic, dacă este necesar.

Serviciul include instrumente de gestionare și de căutare pentru datele dvs. Pe lângă lucrul cu Google Apps, Backupify se integrează cu Salesforce și are o soluție personală pentru backupul datelor din contul Google, Facebook și Twitter.

CloudAlly

CloudAlly oferă un serviciu de rezervă care vă acoperă contul Google, mailul Yahoo, Office 365, Google Apps, Salesforce și AWS. Datele pot fi exportate și stocate local sau restaurate în contul dvs. Google fără a rescrie deja cele existente.

Și migrarea datelor între conturile Gmail este de asemenea acceptată. Datele sunt copiate de rezervă zilnic și sunt criptate. Acest serviciu este un serviciu „setați-l și uitați-l” cu stocare și păstrare nelimitată atât timp cât păstrați contul. Prețurile sunt cuprinse între 1,99 și 2,99 dolari pentru fiecare cont de rezervă.

Servicii de Backup MX

Dacă furnizorul dvs. de e-mail principal nu reușește, este posibil să aveți nevoie de o soluție diferită, cum ar fi un furnizor MX secundar. Acest tip de serviciu vă oferă acces și vă păstrează toate mesajele de securitate pentru un număr de zile, în timp ce serviciul dvs. primar revine la alimentare. Două servicii care oferă care includ Cudamail și DNS Made Easy.

Acesta din urmă susține că este cea mai puternică rețea DNS din lume și oferă o cotă de rezervă de e-mail de 100.000 de mesaje sau 1 GB de stocare prin e-mail, plus 10 GB de transferuri e-mail lunare pentru contul de bază..

GmVault

Toate opțiunile de mai sus funcționează online, dar dacă doriți ceva un pic diferit, atunci puteți face backup Gmail – și Gmail singur – cu Gmvault. Aceasta este disponibilă pentru Windows, Mac, Linux și prin intermediul sursei Python.

Face o copie de siguranță a întregului cont Gmail și face față cu IMAP. Puteți include criptarea și restaurarea e-mailurilor în orice cont Gmail. Aceasta este o soluție open source.

Concluzie

După cum puteți vedea, backup-ul de e-mail este în continuă evoluție, multe soluții vizând în principal utilizatorii de întreprinderi.

Cu toate acestea, utilizatorii de acasă ar putea utiliza o soluție precum Gmvault și apoi să o facă înapoi prin intermediul soluției lor de backup cloud standard pentru a se asigura că nu vor pierde accesul la date niciodată.. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map