Cum să faceți backup pentru WordPress la Dropbox

Cu toții suntem conștienți de importanța copiilor de rezervă obișnuite. Nu există mulți oameni cu experiență tehnologică, care ar putea spune sincer că nu au pierdut date în mod neașteptat. Dar facem tot ce am putut pentru a ne sprijini activitatea? Și, presupunând că utilizați WordPress, puteți spune sincer că aveți acces la o copie de rezervă recentă completă a blogului dvs.?  


Conținutul este o investiție, totuși multe bloguri WordPress nu sunt niciodată protejate deloc, lăsându-le larg deschise la pierderea de date cauzate de hacks, vulnerabilități și defecțiuni ale companiei de găzduire. Când vine vorba de o copie de rezervă, mulți dintre noi ar putea fi mai harnici, dar aranjarea copiilor de rezervă necesită timp.

Datorită instrumentelor cloud precum Dropbox și unei serii de servicii și plugin-uri inteligente, crearea de backup-uri WordPress poate fi de fapt simplă și simplă. Puteți utiliza spațiu de stocare în cloud, care este ieftin și abundent, și conectați-vă la serviciile pe care le utilizați deja pentru o comoditate completă.

În acest articol, vom parcurge opțiunile de backup cloud pentru WordPress, concentrându-ne în mod special pe Dropbox.

Avantajele Backup-ului Cloud WordPress

WordPress poate fi susținut în mai multe moduri. Puteți face o copie de siguranță prin FTP, descărcați o copie a bazei de date prin phpMyAdmin sau puteți primi copii de rezervă prin e-mail. Atunci de ce să folosești norul? În primul rând, prețul. Dropbox oferă 2 GB gratuit, deci este o modalitate accesibilă de a obține o bucată sănătoasă de spațiu de stocare în cloud.

În al doilea rând, accesibilitatea. Contul dvs. Dropbox este ușor de accesat, astfel încât să puteți urmări copiile de rezervă pe măsură ce sunt generate. În al treilea rând. comoditate. Dacă instalați aplicația desktop sau aplicațiile mobile, puteți accesa fișierele de rezervă WordPress rapid și convenabil din practic orice locație.

Presupunând că sunteți împins de timp (și nu sunteți mai încrezător cu lucrările cron), cloud oferă locația de rezervă perfectă pentru fișierele dvs. WordPress. Mai important, este ușor de configurat și de administrat simplu. Așa că, cu avantajele unei copii de rezervă în cloud, să ne uităm la modul în care ați făcut backup pentru conținutul dvs..

Anatomia WordPress

Înainte de a ne uita la soluțiile de backup WordPress, să ne reamintim rapid ce avem nevoie de copie de rezervă. WordPress are două componente: o bază de date MySQL și fișierele de pe serverul dvs. FTP. Soluția ideală de rezervă ar trebui să ne ofere opțiunea de rezervă a bazei de date, fișiere sau ambele. 

Ce ar trebui să faceți backup cu WordPress

Copia de rezervă a unui subset de fișiere ar putea fi mai ieftină dacă spațiul de stocare în cloud este excelent. Nu toate fișierele din directorul WordPress trebuie protejate, până la urmă. Prioritatea dvs. ar trebui să fie directorul wp-content, unde este stocată cea mai mare parte a conținutului personalizat.

În plus, este o idee bună să faceți backup pentru fișierul dvs. .htaccess, deoarece este posibil ca regulile să fie unice site-ului dvs. și ar putea fi dificil de recreat exact dacă ar fi corupte. S-ar putea să căutăm o soluție care să ofere copii de rezervă suplimentare pentru a economisi spațiu în directorul nostru de stocare în cloud. Toate soluțiile pe care le-am analizat sunt evaluate pentru acești trei factori.

Soluții WordPress de Backup Cloud

Deci, cu specificul definit, să ne uităm la unele dintre pluginurile pe care le putem utiliza pentru backup WordPress cloud.

1. Backup WordPress în Dropbox

Plugin-ul WordPress Backup to Dropbox este de departe cel mai cunoscut plugin de backup cloud pentru platformă; numele său SEO-friendly îl ajută cu siguranță să atragă un interes suplimentar. WordPress Backup to Dropbox are o procedură de instalare în trei pași și este susținută de un suport complet și un site foarte bun.

2. BackWPup

BackWPup este un bine-apreciat plugin de backup WordPress care poate trimite copii de rezervă direct la Dropbox, Amazon S3, Azure, RackSpace Cloud, SugarSync, e-mail sau un server FTP. Aceasta face o alternativă mai flexibilă pentru utilizatorii care ar putea dori să înceapă cu FTP și să se deplaseze mai târziu în cloud.

Există două versiuni – Gratuit și Pro – cu diferența principală fiind suportul oferit. Instrumentele bazei de date (reparare, optimizare etc) sunt o notă plăcută. 

3. Mașină de timp WP

Gazduire WPEngine vs Traffic Planet - Timp de încărcare a paginii

Similar cu BackWPup, WP Time Machine arhivează blogul dvs. WordPress la Dropbox, Amazon S3 sau un cont FTP. Nu face decât să salveze directorul wp-conținut și fișierul dvs. .htaccess; acesta nu este neapărat un decalaj de tranzacții și va reduce fișierele de rezervă mai mici, dar merită menționat, doar în cazul în care așteptați o copie de rezervă completă.

4. UpdraftPlus

Plugin-ul UpdraftPlus face backup la Dropbox, Amazon S3, Google Drive și o varietate de alte destinații; Drive este deosebit de interesant, deoarece spațiul de stocare este foarte accesibil (Google Drive oferă 15 GB gratuit). Ne place foarte mult instrumentul migrator al site-ului. Există o versiune premium a pluginului, cu funcții suplimentare și suport mai bun.

Alternative la Dropbox Backup

Nu ești convins? Există câteva modalități alternative de backup a WordPress în cloud: VaultPress este soluția proprie a Automattic: este un plugin cu un serviciu de stocare în cloud însoțitor. Există o taxă lunară pentru componenta de stocare.

Alternative la Dropbox

ManageWP și InfiniteWP sunt un sistem de gestiune WordPress bine rotunjit, care se adresează webmasterilor cu mai multe site-uri de întreținut. Dacă aveți foarte mult conținut de rezervă, veți beneficia de mai multe copii de rezervă WordPress Dropbox dintr-un singur panou de administrare.

Notă: backup la Dropbox nu este inclus în prețul de bază la InfiniteWP; va trebui să cumpărați două module suplimentare plătite. ManageWP îl oferă ca parte a serviciului principal.

Concluzie

Soluția dvs. ideală de backup WordPress va varia în funcție de instrumentul dvs. de cloud preferat, de spațiul de stocare pe care îl aveți și de timpul pe care trebuie să îl investiți.

WordPress Backup to Dropbox și BackWPup sunt soluții solide și bine luate în considerare. Pentru o ușurință completă de utilizare, puteți săriți Dropbox cu totul și să plătiți pentru serviciul cloud al VaultPress. Bucurați-vă de lectură suplimentară cu: Cum să faceți backup pentru blogul dvs. sau site-ul dvs. WordPress

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map