Cel mai bun backup online pentru Canada în 2020

Dacă locuiești în Marele Alb Nord și cauți cea mai bună copie de rezervă pentru Canada, avem o veste proastă: în ciuda legilor de confidențialitate grozave, în prezent niciunul dintre cei mai buni furnizori de backup online nu au servere în Canada. Aceasta înseamnă că utilizatorii canadieni vor suferi aceeași supraveghere ca și vecinii din sudul lor sub forma Patriot Act, CLOUD și PRISM.


Pentru a compensa acest lucru, am pus un accent deosebit pe securitatea și confidențialitatea fișierelor dvs. și pe viteza de transfer din această listă, precum și ne-am asigurat că serviciile implementează în mod corect protocoale de cunoaștere zero.

Este cel mai bun interes pentru a crea o copie de rezervă, deoarece nu puteți fi sigur cât va dura hard disk-ul dvs. și datele dvs. s-ar putea pierde din cauza defecțiunilor sau blocărilor. Puteți utiliza software de recuperare a datelor, dar succesul acestuia nu este sigur. Unitățile de stare solidă nu sunt complet fiabile, deoarece au mai multe erori de date, în ciuda ratei lor de eșec mai mici.

Dacă sunteți aici în căutarea spațiului de stocare, consultați articolul nostru despre cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru Canada. Înainte de a continua lista, haideți să definim criteriile pe care le-am folosit.

Cel mai bun backup online pentru Canada din Canada 2020

Ce face cel mai bun backup online pentru Canada

Serviciile de backup ar trebui să ofere criptare în tranzit, în repaus și în privat, ceea ce înseamnă că nimeni, dar nu puteți citi datele dvs. din cloud. Serviciul ar trebui să ofere o autentificare în doi factori pentru a vă proteja parola împotriva hackerilor.

Backup-ul inițial poate dura mult timp. Cât timp depinde de furnizorul dvs. de servicii de internet și cât de aproape sunteți de un server. Cu cât sunteți mai aproape, cu atât conexiunea dvs. va fi mai puternică. Cel mai bine este dacă un serviciu vă permite să reglați setările de transfer, viteza de accelerație și utilizați un algoritm de transfer la nivel de bloc, care vă ajută după backupul inițial.

Cu toții vrem să obținem mai mult și să plătim mai puțin și asta am căutat din aceste servicii. Am luat în considerare valoarea și câte planuri oferă serviciul. Cu cât are mai multe planuri, cu atât aveți mai multe opțiuni. Este excelent dacă are un plan sau o probă gratuită, astfel încât să puteți încerca serviciul înainte de a vă abona.

În cele din urmă, o experiență bună a utilizatorului vă va permite să utilizați serviciul fără să vă obțineți dureri de cap. Pentru a vă asigura că, clientul desktop ar trebui să lucreze la majoritatea sistemelor de operare și interfețele lor, împreună cu cele ale clientului web și aplicației mobile, ar trebui să fie plăcut și simplu.

1. Cel mai bun backup online pentru Canada: IDrive

IDrive, o companie veterană lansată în 1995, se află în topul celei mai bune liste de comparare a copiilor de rezervă în cloud. Utilizează criptarea AES de 256 biți pentru a scramba fișierele dvs. în tranzit și în repaus. Cu toate acestea, va trebui să activați criptarea privată înainte de prima copie de rezervă pentru ao utiliza. Dacă nu, IDrive va menține cheia de criptare. Nu există o autentificare cu doi factori, deci faceți-vă parola puternică.

IDrive-client-Backup-Glisor1
© Cloudwards.net

IDrive-client-Restore-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-client-Scheduler-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Centrele sale de date din SUA pot rezista la incendii și dezastre naturale, deoarece au rafturi, podele ridicate și zone de răcire. Pentru a proteja împotriva intruziunii umane, ei folosesc senzori de supraveghere, mișcare și alarme.

În testele noastre, am încărcat un director de 1 GB în aproximativ 20 de minute. Este aproape de cele 15 minute teoretice. Testele au fost efectuate printr-o rețea din Thailanda, deci diferența poate fi atribuită probabil distanței de la servere.

Alte motive pentru care ne place IDrive

Există două planuri personale anuale care sunt actualizate actualizate: 2TB pentru 52 $ și 5TB pentru 75 USD. Obțineți 2 TB sau 5 TB de spațiu de sincronizare, ceea ce înseamnă 4TB sau 10TB în total. În plus, ambele vă permit să faceți backup pentru computere nelimitate.

Business IDrive începe de la 75 USD pentru computere și utilizatori nelimitați și oferă 250 GB spațiu de rezervă. Puteți mări spațiul până la 12,5 TB.

Înainte de a decide să vă abonați pe termen lung, puteți utiliza planul gratuit, care oferă 5 GB de stocare.

Va trebui să alegeți fișierele pentru copiere de rezervă manual, deoarece IDrive nu face backup în funcție de tipul fișierului, precum furnizorii de backup nelimitați. Aceasta nu înseamnă pentru o experiență simplă a utilizatorului. În plus, sunt disponibile multe opțiuni care ar putea face mai complicate pentru utilizatorii de masă.

IDrive are prețuri competitive, viteze de conectare rapide, criptare privată pentru a vă asigura protecția vieții private și vă permite să faceți backup pentru computere nelimitate. Cu toate acestea, nu are o autentificare cu doi factori sau o experiență simplă a utilizatorului. Cu toate acestea, este suficient să facem alegerea noastră de top pentru Canada. Pentru a obține detaliile, citiți recenzia noastră IDrive.

2. Acronis True Image

Acronis a fost lansat în urmă cu 15 ani, care este o perioadă lungă de timp în activitatea de software, așa că nu este de mirare că True Image este unul dintre cele mai bune servicii de backup online..

Serviciul folosește AES 256 biți pentru a cripta fișierele înainte de transfer, iar protocolul TLS / SSL le protejează în tranzit. Criptarea necesită să utilizați o parolă pe care numai voi o cunoașteți, ceea ce face ca Acronis să cunoască zero cunoștințe. Din această cauză, compania nu va putea să vă recupereze parola, deci asigurați-vă că nu o uitați. Nu există o autentificare cu doi factori.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Glisor1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Destinație-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Settings-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Unelte-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Acronis ne-a surprins cu viteza. Au fost necesare doar 15 minute pentru backup și recuperarea unui folder de 1 GB. Am folosit setarea „optimă” pentru descărcare, dar există și una „maximă”, care este, probabil, și mai rapidă.

Alte motive pentru care ne place Acronis Imagine adevărată

Evitați planul de viață al Acronis, deoarece omite foarte mult. Vă veți descurca mai bine cu oricare dintre cele două planuri anuale: Advanced sau Premium.

Advanced oferă 250 GB spațiu de rezervă pentru 49,99 USD sau 500 GB pentru 69,99 USD. Premium începe de la 99,99 USD pentru 1 TB de spațiu de rezervă și se încheie la 5TB pentru 259,95 USD. Puteți crește numărul de computere la copie de rezervă și cantitatea de spațiu de rezervă, dar asta vă va costa în plus.

Utilizarea clientului desktop este ușor și intuitiv. Există un meniu din stânga pentru navigarea aplicației. Puteți face o copie de rezervă în funcție de tipul fișierului, în loc să selectați anumite fișiere, ceea ce ocupă mai mult spațiu, dar face crearea unui plan de backup mult mai simplu. Dacă doriți să economisiți spațiu, puteți exclude fișierele pe care nu doriți să le faceți backup.

Acronis are viteze de rezervă rapide și criptare privată, dar îi lipsește autentificarea în doi factori, iar prețurile sale nu sunt la fel de competitive ca IDrive. Asta îl face potrivit pentru locul doi. Dacă doriți să vedeți detaliile, viteza și tabelele de prețuri, citiți recenzia noastră Acronis True Image.

3. BigMIND

BigMIND Home este un nou serviciu de backup online de la compania care a creat Zoolz Home Backup, care vine cu multe funcții, serviciul mai vechi nu.

Fișierele de pe servere sunt criptate folosind criptarea AES de 256 biți. BigMIND vă va gestiona cheia dacă nu optați pentru criptarea privată în timp ce configurați planul dvs. de rezervă. Rețineți că nu o puteți face ulterior. Dacă vă înscrieți, BigMIND nu vă va putea prelua parola. Protocolul SSL protejează fișierele în tranzit, dar, în mod ciudat, trebuie să îl porniți singur.

Panoul de bord BigMIND Desktop

Opțiuni de conectare BigMIND

Selecție inteligentă BigMIND

Program de copiere BigMIND

BigMIND Online Explore Files

Anterior

Următor →

Ar trebui să vă așteptați la încărcare rapidă și la viteze de descărcare lente deoarece BigMIND folosește Amazon Glacier, un depozit la rece proiectat pentru arhivarea pe termen lung, pentru backup. Dacă sună o ceașcă de ceai, citiți recenzia noastră despre Amazon Glacier. Durata medie de încărcare pentru 1 GB de date ar trebui să fie de aproximativ 30 de minute.

Alte motive pentru care ne place BigMIND

Planul BigMIND Personal costă 2,99 USD pe lună, dacă este plătit anual și vă oferă doar 100 GB spațiu de rezervă pentru un utilizator și până la trei computere. Planul Family costă 6,99 dolari pe lună și oferă o afacere ceva mai bună cu 500 GB pentru trei utilizatori, nouă computere și șase dispozitive mobile.

O cantitate corespunzătoare de spațiu, 1TB, vine cu planul Family Plus, care costă 12,99 USD pe lună. Încă nu este cea mai bună ofertă pentru spațiul oferit, dar îl puteți partaja cu alți patru utilizatori pe 15 computere și dispozitive mobile nelimitate.

Clientul pentru desktop, pentru Windows sau macOS, este util, deoarece vă arată starea dvs. actuală de rezervă, când a fost ultima copie de rezervă, câte fișiere sunt copiate de rezervă și câte sunt în așteptare. Puteți alege să faceți o copie de rezervă în funcție de tipul de fișier sau locație Oferirea unei alegeri este o atingere plăcută, având în vedere că alte servicii utilizează o singură metodă.

Interfața web, care vă oferă categorii și dispozitive de fișiere, este mai colorată și vă permite să răsfoiți cu ușurință conținutul în cloud. Există un tablou de bord care arată câte dispozitive sunt conectate la BigMIND și câte backup-uri fac. Un grafic arată activitatea dvs. de rezervă de-a lungul timpului, iar o diagramă plăcuță vă oferă o imagine de ansamblu asupra tipurilor de fișiere.

Dacă nu vă aflați la computer, puteți utiliza aplicația Android sau iOS pentru a vă accesa fișierele. Pentru a analiza în profunzime caracteristicile BigMIND, citiți recenzia noastră BigMIND.

4. Backblaze

Backblaze este unul dintre cele mai populare servicii și se află aproape de topul listei noastre de recenzii de rezervă online.

Are multe caracteristici de securitate, inclusiv criptare privată. Dacă o activați, veți deține cheia de criptare, altfel Backblaze o va păstra. În orice caz, trebuie să trimiteți fraza de acces la Backblaze, astfel încât să vă poată recupera fișierele. Se presupune că compania o șterge ulterior. De asemenea, puteți activa autentificarea în doi factori pentru a vă proteja contul împotriva hackerilor.

Backblaze-Glisor1
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider2
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider3
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider4
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Spre deosebire de multe alte servicii, Backblaze nu necesită mult timp pentru a termina backup-urile inițiale. Este rapid și nu limitează viteza de încărcare sau descărcare. În plus, puteți crește numărul de fire de rezervă pe care le executați pentru a face încărcarea mai rapidă. Cu toate acestea, distanța dvs. de serverele din California va fi un factor pentru vitezele dvs. de top.

Alte motive pentru care ne place backblaze

Backblaze are o schemă de prețuri simplă, cu un singur plan. Pentru 5 dolari pe lună, beneficiați de spațiu de rezervă nelimitat pentru un computer. Deoarece este un plan lunar, puteți anula în orice moment care este o opțiune convenabilă pe care majoritatea serviciilor nu le oferă. Dacă plătiți cu un an în avans, veți beneficia de o reducere de 10 USD, în timp ce doi ani vor netima unul de 25 USD. Puteți testa serviciul cu o probă gratuită de 15 zile.

Configurarea copiei de rezervă este la fel de simplă ca schema de prețuri, deoarece nu necesită să gestionați cât sau ce faceți o copie de rezervă. Acest lucru se datorează faptului că Backblaze poate face backup după tipul fișierului, excluzând fișierele de sistem și temporare. O astfel de ușurință vine cu un proces de backup mai lent, deci asigurați-vă că excludeți fișierele de care nu aveți nevoie în meniul „setări”.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre Backblaze, citiți recenzia Backblaze.

5. Carbonit

Carbonitul este unul dintre cele mai vechi servicii de rezervă, întrucât este în afaceri din 2005. Se adresează utilizatorilor casnici și întreprinderilor mici.

Serviciul folosește criptarea AES pe 128 de biți pentru a vă proteja fișierele pe servere, dar dacă activați criptarea privată, trece la AES 256 biți și vă permite să țineți cheia. Acest lucru îl face fără cunoștințe zero, ceea ce înseamnă că nu vă va putea reseta parola. Carbonitul necesită să creezi o parolă puternică și să ofere autentificare cu doi factori în cazul în care cineva o fură.

Procesul inițial de rezervă al carbonitei este lent și nu se apropie de viteza de încărcare a concurenților săi. Încărcarea fișierelor schimbate este mult mai rapidă, însă, datorită transferului la nivel de bloc.

Alte motive pentru care ne place carbonita

Puteți alege între trei planuri de stocare nelimitate: Basic, Plus și Prime. Basic vă oferă spațiu de stocare nelimitat, fără caracteristici speciale pentru 72 de dolari pe an. În plus, adăugați unitatea externă și o copie de siguranță video automată pentru 112 dolari pe an și Prime se asigură cu un serviciu de recuperare prin curier pentru 150 de dolari pe an.

Este ușor să lucrezi cu Carbonite, deoarece clienții săi desktop sunt simpli și ușor de instalat. Trebuie doar să efectuați un pas pentru a iniția backup, deoarece cea mai mare parte a procesului este automatizată.

Culoarea serviciului codifică fișierele dvs. astfel încât să puteți verifica starea lor dintr-o privire. Exclude unele fișiere și extensii și nu protejează în mod implicit fișiere de rezervă mai mari de 4 GB. Trebuie să le etichetați manual pentru a le include.

Există, de asemenea, o interfață web atractivă, care vă permite să verificați starea de rezervă, să accesați fișierele și să vă gestionați contul.

Aplicația mobilă vă permite să faceți și asta. Are o interfață clară, minimalistă, deci nu vă va confunda. Pe lângă stocarea fișierelor, puteți utiliza aplicația pentru a face backup în mod automat fotografiilor de pe telefon. Nu puteți face asta cu alte tipuri de fișiere, dar o rezervă de fotografii nelimitată este încă o sumedenie. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, citiți recenzia noastră despre Carbonite.

Mențiune de onoare: Copiere de siguranță a serverului Carbonite

Carbonite a adăugat o locație de rezervă în cloud în Canada, dar numai pentru Carbonite Safe Server Backup. Este prea mult pentru consumatorii individuali și pentru întreprinderile mici, dar se va potrivi cu unii utilizatori de întreprindere.

Serviciul poate restaura un singur fișier sau un server întreg în câțiva pași. În plus, puteți alege între backup-ul granular și cel complet al sistemului, inclusiv copie de rezervă a imaginii. Copie de siguranță hibridă vă permite să protejați datele la nivel local și în cloud.

AES-128 biți protejează fișierele dvs., dar există o opțiune pentru a comuta la AES-256 biți cu o cheie privată. În timpul transferului, protocolul TLS / SSL vă securizează datele.

Pentru a te bucura de aceste beneficii, trebuie să te abonezi la planul Power pentru 50 de dolari pe lună, facturat anual. Oferă 500 GB spațiu de rezervă și veți putea face backup pentru un server și 25 de computere. Planul Ultimate vă oferă aceeași cantitate de spațiu, dar vă permite să faceți backup pentru servere nelimitate și 25 de calculatoare pentru 83 USD pe lună.

Gânduri finale

Salvarea datelor dvs. în Canada este o tactică bună dacă doriți să beneficiați de legile sale privind protecția confidențialității, dar există un deficit de furnizori de backup cloud. Am fost nevoiți să analizăm serviciile din Statele Unite, dar ne-am asigurat că oferă securitate și protecție confidențială.

IDrive este alegerea noastră de top datorită prețurilor competitive, criptarea privată și conexiunea rapidă. Dacă doriți un serviciu mai rapid, dar nu la fel de ieftin, alegeți Acronis True Image. Pentru cei care au nevoie de mult spațiu de rezervă, se vor potrivi ultimele două servicii din listă.

Ce părere aveți despre lista noastră? Locuiți în Canada și utilizați un serviciu de backup diferit decât ne-am prezentat? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map