Pregled antivirusov Bitdefender – posodobljeno 2020

Pregled antivirusov Bitdefender

Bitdefender Antivirus ima veliko prav, čeprav je smisel za njegovo paleto izdelkov lahko glavobol. Vzemite pa nekaj tylenola in hitro boste videli, da dobite dober paket zaščitne programske opreme za spodobno ceno. Za podrobnosti si oglejte naš celoten pregled Bitdefender Antivirus.


bit-drsnik1

bit-drsnik2

bit-drsnik3

bit-drsnik4

bit-drsnik5

Prejšnja

Naslednji

Bitdefender obstaja že skoraj 20 let, kažejo tudi njegove izkušnje. Za razliko od drugih starejših protivirusnih rešitev, ki so se obdržale v preteklosti, je svoj visokokakovosten in bogat funkcijski program obdržal kot najboljši danes..

V tem pregledu Bitdefender bomo preizkusili celoten paket od zgoraj navzdol. Analizirali bomo njegove varnostne značilnosti, smiselne ravni cen in celo preizkusili varnostne odseke. Končno boste prejeli našo razsodbo in sporočili vam bomo, ali gre za protivirusni program..

Bitdefender je vedno v našem ožjem izboru za najboljši protivirusni program in na tej strani se ni veliko spremenilo. Njegova varnostna zaščita je skoraj neprebojna in z milostno naravnano loti težko prilagodljivo prilagodljivost in enostavno uporabo. Imamo nekaj manjših pritožb, vendar jih močno zasenči, kako močan je ta protivirus.

Ko preberete naš pregled Bitdefenderja, lahko celo dobite to 30-dnevno brezplačno preskusno različico, da se prepričate, zakaj nam je tako všeč.

Moči & Slabosti

Nadomestni za Bitdefender Antivirus

Lastnosti

Bitdefender ima skoraj vse funkcije, ki bi jih antivirus lahko zahteval. Ne glede na to, ali želite pospešiti računalnik, ga zaščititi pred zlonamerno programsko opremo ali povečati zaščito zasebnosti, obstaja vsaj ena funkcija, ki vam bo pomagala pri doseganju tega cilja. Poleg tega so vse funkcije zavite na spletnem portalu Bitdefender Central.

Seveda najpomembnejše funkcije protivirusnega programa temeljijo na njegovi varnosti in zaščiti pred zlonamerno programsko opremo. Ena od edinstvenih lastnosti, ki jih Bitdefender ponuja, je zaščita z geslom. Aplikacijo lahko zaklenete, tako da je ni mogoče odpreti brez gesla.

bit-geslo

To je še posebej koristno, če je vaš računalnik prehitel virus, saj je prva stvar, ki jo bo storil, da poskusite onemogočiti vaše varnostne programe. Bitdefender ponuja celo reševalni disk, ki bo znova zagnal vaš sistem, če je ogrožen.

Protivirusna zaščita s podobno funkcijo reševalnega diska je ESET NOD32, vendar so druge funkcije Bitdefender-a postavile zgornji del. Preberite naš pregled ESET NOD32 in si zagotovite bolj poglobljen videz.

Bitdefender Utilities 

V svojem meniju „pripomočki“ ima Bitdefender veliko število orodij za optimizacijo sistema. To vključuje orodje za optimizacijo zagona in iskalnik podvojenih datotek, s čimer zagotovite, da je vaša naprava čim hitrejša.

Najbolj koristna in nenavadna funkcija v tej kategoriji je protivlomni sistem Bitdefender. Vsako napravo z nameščenim programom lahko sledite po internetu, zaklenete z geslom in na daljavo obrišete skozi svoj račun.

bit-lock

Bitdefender ponuja tudi šifriranje datotek, zaščito spletnih kamer in mikrofonov ter celo možnosti proti sledenju. V tem programu je toliko majhnih, koristnih varnostnih orodij, da je težko dati celovit pregled vseh njegovih funkcij.

Ena presenetljivo podrobna funkcija je starševski nadzor. To ustreza tekmecem, kot je Sophos Home (preberite naš pregled Sophos Home), s starševskim nadzorom, vključno s sledenjem lokacije, blokiranjem aplikacij in celo gumbom za “varno prijavo”..

Ti starševski nadzori se upravljajo z internetnega portala Bitdefender Central. Ta portal je za antivirus Bitdefender velika prednost. Skrbnik lahko vidi vse naprave in varnostne grožnje so blokirane.

bit-osrednji

To je tudi hiter portal za sistem za podporo strankam. Lahko si celo ogledate posamezne naprave in vidite njihovo vsakodnevno varnost.

Z vsem, kar že ponuja antivirus Bitdefender, preseneča, da ni vključena zaščita identitete. Nekateri njegovi konkurenti, na primer ZoneAlarm (za več informacij preberite naš pregled ZoneAlarm Antivirus), to ponujajo poleg protivirusnih funkcij. Ker Bitdefender nima nobenih funkcij kraje identitete, si oglejte nasvete, da preprečite krajo identitete, da boste varni.

Bitdefender varno plačilo

Za bančne in finančne transakcije ponuja Bitdefender Safepay, varen brskalnik, ki vas lahko zaščiti pred kakršno koli finančno zlonamerno programsko opremo, ki lahko poskuša ukrasti vaše podatke. To je podobno brskalniku Kaspersky’s Safe Money (glejte naš pregled Kaspersky Anti-Virus za poglobljen pogled).

Če obiščete bančno spletno mesto, ga Bitdefender prepozna in priporoči, da ga znova odprete v varnem brskalniku. Z nastavitvami namiznega programa lahko za dodatno varnost samodejno odprete določena spletna mesta v varnem brskalniku ali za samodejno povezovanje z virtualnim zasebnim omrežjem – ali VPN – pri bančništvu..

bit-safepaynotification

Varno plačevanje deluje podobno kot drugo namizje. V vseh drugih oknih, blok razširitvah in programih bo skrival branje podatkov brskalnika in delo z Bitdefenderjevim vgrajenim upraviteljem gesel. Njegove varnostne nastavitve so nam celo prepovedale snemanje zaslona, ​​da bi prikazali njegovo funkcionalnost.

bit-safepay

Varni internetni brskalniki so odličen dodatek protivirusnemu virusu, vendar ga večina nima. Super je videti, kako ga ponuja Bitdefender.

Profili uspešnosti

Vključitev profilov uspešnosti postavi Bitdefender protivirusni program pred paketom, kar v majhnem delu ni posledica tega, kako prilagodljivi so profili. Večina protivirusnih virusov, ki ponujajo profile uspešnosti, jih razvrsti v standardne kategorije, ki vam jih ponuja Windows: uravnotežen, visoko zmogljiv in varčevanje z baterijo.

Po drugi strani pa Bitdefender ponuja profile, ki so značilni za vaše delo v računalniku: delo, igranje iger, gledanje filmov ali povezovanje z javnim WiFi. Vsako od teh se lahko sproži samodejno.

bitni profili

Očitno je, da Bitdefender težko natančno pove, kateri programi se štejejo za delovni program. Če ste na primer umetnik, se vaši delovni programi zelo razlikujejo od računovodskih. Profili vam omogočajo, da ročno izberete, kateri programi so za delo, ki se štejejo za igre in podobno za vsako kategorijo, tako da deluje vsakič.

Zaradi teh možnosti prilagajanja so profili uspešnosti Bitdefenderja bistveno bolj uporabni kot nekatere druge bolj splošne možnosti. Na primer, Avira ponuja tudi profile zmogljivosti, vendar so omejeni na tisto, kar lahko že spremenite v sistemu Windows (za več informacij glejte naš pregled Avira).

Pregled funkcij Bitdefender

Logotip Bitdefender Antiviruswww.bitdefender.com

Začne se od 500 $ mesečno na vse načrte

Lastnosti

Upravitelj gesel

File drobilnik

Podpora za več operacijskih sistemov

Starševski nadzor

Čiščenje diska

VPN

Profili

Zaščita

Ransomware zaščita

Zaščita spletnih kamer

Spremljanje v realnem času

Zaščiten brskalnik

Prenos zaščite

Zaščita pred lažnim predstavljanjem

Požarni zid

Operacijski sistem

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Uporabnost

Namizni vmesnik namizja

Mobilna aplikacija

Razširitev brskalnika

Podpora

Center pomoči

Forum

Klepet v živo

Telefon

E-naslov

24/7 Podpora

Video vadnica

Razno

Brezplačni načrt

Cenitev

Bitdefender ima veliko funkcij in precej dobro dela, če jih razdeli na različne stopnje. Obstaja toliko ravni cen, da lahko postane malo zmedeno, še posebej zato, ker Bitdefender ni zelo jasen, katere funkcije so na voljo v vsaki.

Njegov zelo poceni načrt Bitdefender Antivirus Plus ponuja preprosto protivirusno zaščito in nekaj dodatnih funkcij. Preostali nivoji delujejo na enak način; Za malo več vsako leto, pridobite še nekaj funkcij varnosti in zasebnosti.

Funkcija več platform je pomembna funkcija, ki je vključena samo v Bitdefender Total Security in zgoraj. To je korak več od programov, kot je Avast (preberite naš pregled Avast Pro), vendar je funkcionalnost med platformami precej potrebna pri pametnih telefonih.

Čeprav je neomejen promet VPN na Bitdefender Premium Security odlična lastnost, je cenovna oznaka 149,99 na leto nekoliko preveč strma, da bi jo priporočili. Bolje je, da si ogledate naš seznam najboljših ponudnikov VPN in kupite Bitdefender Total Security.

Če potrebujete samo osnovne varnostne zmogljivosti, je dobra možnost tudi brezplačna različica. Poleg tega za vsako stopnjo obstaja 30-dnevna brezplačna preizkusna različica, zato ne škodi, da jo preizkusite in preverite, ali so funkcije vredne stroškov.

Uporabniku prijaznost

Bitdefender opravi hvalevredno delo, saj je v svojo aplikacijo vnesel veliko funkcij, ne da bi bil videti preveč nereden. Možnosti prilagoditve ga postavljajo tudi pred paket. Vendar je trajalo kar nekaj časa za namestitev.

Prosto iskanje in zagon protivirusne namestitve Bitdefender je enostavno. Namestitev je vsekakor dolga in potrebovali boste več kot 500 MB prostora. To je v nasprotju s konkurenti, kot je AVG (oglejte si naš pregled AVG za več).

Vendar je lep dotik, da se program začne z ogledom svojih funkcij in ne s takojšnjim pregledovanjem. To je veliko naklonjenost prijaznosti do uporabnika, ki je resnično potrebna pri protivirusu s tako številnimi funkcijami.

Bitdefender v svojem programu teče tanko črto med enostavno uporabo in prilagajanjem, začenši z nadzorno ploščo. Privzeto ga vsebuje nekaj varnostnih funkcij, na primer hitro skeniranje in storitev VPN.

bit-armaturna plošča

Vse te zaščitene lastnosti plošč lahko spremenite v različna druga hitra dejanja. Tako navadnemu uporabniku omogočimo, da začne z najpomembnejšimi varnostnimi funkcijami, naprednejšemu uporabniku pa možnost, da iz programa pridobi točno tisto, kar želi..

Bitdefender je zelo občutljiv na dejstvo, da ljudje ne vedo, kaj vse funkcije antivirusa dejansko počnejo. To je razvidno iz turneje in njenega sistema pomoči. Vsako orodje v programu ima majhno ikono vprašalnika, ki pojasnjuje njegovo funkcijo.

bit-help

Najti, kar potrebujete v namizni aplikaciji, je približno tako enostavno, kot je mogoče, če upoštevamo, koliko funkcij ponuja Bitdefender. Program je razdeljen na štiri kategorije: nadzorna plošča, zaščita, zasebnost in pripomočki.

Kartica »zaščita« zajema vsak del zaščite pred zlonamerno programsko opremo, ki ga vključuje Bitdefender. Tu je vsaka možnost skeniranja, pa tudi požarni zid, zaščita pred računalniki in zaščita na oblaku. To je tudi zavihek, ki bi ga uporabili, če je virus že ogrožal vaš sistem.

Kartica »zasebnost« vključuje vsako orodje, ki uporabnikom lahko pomaga pri varovanju njihovih podatkov. Na tem zaslonu živi skrbnik gesla, šifriranje, zaščita spletnih kamer in mikrofonov, varen brskalnik, storitev VPN in starševski nadzor.

Za podrobnejši pogled na Bitdefenderjevo VPN storitev si oglejte naš pregled Hotspot Shield. Za tem stoji podjetje.

Na koncu je v razdelku »pripomočki« vključena vsa orodja za optimizacijo sistema in tudi orodje proti kraji. Mnoge funkcije v drugih razdelkih so tudi pripomočki, zato je malo nejasno. Vendar nobena funkcija ni več kot dva klika, zato je enostavno raziskati in najti tisto, kar potrebujete.

Možnosti skeniranja Bitdefenderja

Optično branje je še eno mesto, kjer protivirusni sistem Bitdefender uravnoteži uporabnost in prilagoditev. Za povprečnega uporabnika je vse, kar potrebujete, hitro ali popolno skeniranje, da ujamete vse. Vendar se lahko za uporabnika s kompleksnejšo nastavitvijo zdijo ti dve možnosti preveč poenostavljeni.

Po drugi strani je popolno prilagojeno skeniranje za mnoge ljudi lahko zmedeno in zastrašujoče. Zato Bitdefender ponuja tri možnosti: hitro skeniranje, sistemsko skeniranje in „upravljanje pregledov“.

bit-skeniranje

Ta zadnja možnost vam omogoča, da dodate optično branje po meri z ogromno različnimi možnostmi. Tako kot večina pregledov po meri lahko tudi sami izberete, kateri disk naj bo vključen in katere datoteke ali mape izključiti. Vendar lahko uredite tudi ostale nastavitve.

To vključuje napovedovanje Bitdefenderju, da ta skeniranje porabi manj procesorske moči in ne glede na to, ali želite skenirati arhive ali ne. Lahko se celo odločite, da bo skeniral samo datoteke, ki so bile spremenjene od zadnjega skeniranja, ali pa izberete, ali se naprava izključi po končanem skeniranju..

Ogromna širina razpoložljivih možnosti je odličen način za doseganje ravnovesja med povprečnimi uporabniki in tehnično pametnimi uporabniki. Na voljo so vse nastavitve optičnega branja, podrobno usmerjene, toda privzeto bodo ljudje hitro uporabljali hitro in popolno pregledovanje.

Preizkusili smo dve možnosti optičnega branja, da vidimo, kakšna je obremenitev naše testne naprave in koliko časa sta vzela. Hitro pregledovanje je povzročilo, da se je poraba CPE-ja povečala za približno 15 odstotkov, kar je nekoliko več kot pri konkurencah, na primer Trend Micro (glejte naš pregled Trend Micro Antivirus +), vendar ni neuporabna. Trajalo je nekaj več kot tri minute, kar je precej standardno.

Ko smo odprli sistemsko skeniranje, nas je obvestil, da bo prvo popolno skeniranje počasno in da bomo, ko bomo napravo večkrat skenirali, hitreje potekali. To je najverjetneje posledica sposobnosti Bitdefenderja, da preskoči datoteke, ki jih je videl že prej.

Za simuliranje te izkušnje smo skeniranje izvedli petkrat. To ni popoln primer, saj se v datotečnem sistemu med pregledovanjem ni spremenilo nič, vendar nam lahko dobro predstavi, kaj to pomeni in koliko časa lahko sistemsko skeniranje traja z Bitdefenderjem.

bitovno skeniranje

Prvi čas je bil že precej hitrejši, kot smo pričakovali, trajalo je malo dlje kot eno uro. Potem, ko smo ga izvedli tretjič, je spodletel le približno pol ure in preskočil datoteke, ki jih je že označil za varne.

Razširitve brskalnika

Bitdefender namesti dve razširitvi brskalnika skupaj s svojim namiznim programom: upraviteljem gesla in razširitvijo proti sledenju, pri čemer slednji ne potrebuje nobene interakcije s strani uporabnika. Preprosto sledi, koliko časa je trajala stran v internetu, in blokira sledilce, ki so na strani.

bit-antitracking

Kar zadeva to, da privzeto Bitdefender v tej razširitvi proti sledenju vključi funkcijo “posebne ponudbe”. To je njegov osebni sledilnik, ki ga uporabnikom ponuja samo za svoje ponudbe na glavnem spletnem mestu.

Vendar informacije, ki so bile podane na sledilcu, niso bile dovolj, da smo ugotovili, kaj se je to zgodilo, in morali smo sami raziskati, da to odkrijemo. Ni strašna napaka, da Bitdefender privzeto dovoljuje lastne sledilce, vendar jih je treba jasneje prenesti uporabniku.

bitni specialisti

Druga razširitev je Bitdefender Wallet, podjetje, ki upravlja geslo. Lepo je, da bo samodejno uvozil gesla, shranjena v brskalniku, v svoj upravitelj, kar omogoča enostavno preklapljanje, tako da se preprosto odjavite in znova prijavite na vsa svoja priljubljena spletna mesta.

Ko v internetu dostopate do strani, za katero imate shranjeno geslo, vas razširitev pozove, da izberete, v kateri račun se boste prijavili in ustrezno geslo izpolnite. Vsako geslo, ki ga vnesete, se shrani samodejno, zato ga je enostavno posodobiti.

Seveda smo si sami ogledali vse najboljše programe za upravljanje gesel, zato si oglejte naš vodič z najboljšimi skrbniki gesel in preverite, ali se ta nahaja. Raje imamo funkcije Dashlane-a, zato si oglejte tudi naš pregled Dashlane in preverite, kaj morda manjka Bitdefender-ju.

Zaščita

Da bi preizkusili varnost zaščite Bitdefenderja, smo ga izvajali z lastnimi testi na naših napravah. Ogledali smo si tudi njegove rezultate v laboratoriju. Laboratoriji so zlati standard za testiranje, zato jih dajemo večji poudarek kot lastnim testom, vendar je pomembno, da imamo izkušnje s programsko opremo.

Protivirusni antivirus Bitdefender je bil odličen v vseh naših kategorijah, tako v laboratorijskih testih kot tudi pri ročnih testih. Edino mesto, kjer je spodletelo, je bilo nekaj manjših težav z uspešnostjo. Na splošno je to močan antivirus, ki vas bo zaščitil pred skoraj vsem, na kar boste vanj metali.

AV-Test je s svojimi preizkusi februarja 2020 vodil Bitdefender. Blokiral je 100 odstotkov vse pogosto uporabljene zlonamerne programske opreme in izkoriščanja z ničelnim dnem, kar je zvezdniški varnostni rezultat. Za zagon priljubljenih spletnih mest je bilo potrebnih več časa, vendar je bilo za namestitev programov manj časa, tako da se izenači.

V tem testu je imel tudi dva napačna pozitivna rezultata, kar je polovica povprečne stopnje. Večina preizkusov Bitdefenderja tu in tam dobi nekaj lažnih pozitivnih rezultatov, ki so blago nadležni, vendar jih je enostavno obravnavati.

AV-Comparatives so oktobra 2019 preizkusili tudi Bitdefender in mu podelili tri zvezdice, kar je njegov najvišji varnostni certifikat. Blokiral je 99,7 odstotka zlonamerne programske opreme, manjkalo pa je le dve od več kot 700 testnih primerov.

Rezultati MRG Effitas

Končni laboratorij, ki ga omenjamo, je MRG Effitas, ki ponuja dva testa. Njegov test zaščite je podoben zgornjim dvema, s splošno zaščito pred zlonamerno programsko opremo, njegov bančni simulacijski test pa je ostra analiza zaščite protivirusnega sistema, ko gre za bančništvo.

Uspešnost Bitdefenderja na 360-stopinjski oceni MRG Effitas v četrtem četrtletju 2019 je bila znova večja kot nad večino drugih protivirusov. Dobili so najvišji certifikat, stopnja 1, kar je dosegla manj kot polovica testiranih programov. To je bilo posledica 100-odstotne stopnje blokiranja zlonamerne programske opreme in 0,07-odstotne lažno pozitivne stopnje.

Nekaj ​​programov je to premagalo, na primer F-Secure. Oglejte si naš pregled F-Secure Antivirus, če želite preveriti, ali se lahko Bitdefender lahko upira na druge načine.

Bančna ocena MRG Effitas je v četrtem četrtletju 2019 tudi potrdila Bitdefender kot varen antivirus za finančne transakcije. Blokiral je vso finančno zlonamerno programsko opremo in opravil test z botnetom. 

Vendar ni uspel preizkusu simulatorjev, kar je nekoliko zaostajalo za drugimi protivirusnimi izdelki v tej kategoriji, kot je Kaspersky, ki ponuja tudi varen brskalnik za bančništvo (za globlji potop si oglejte naš pregled Kaspersky).

Hands-on testiranje

Pri naših praktičnih testiranjih Bitdefender ne bi mogel biti boljši. Naše protivirusne programe testiramo z uporabo WICAR-a in Organizacije za testiranje proti zlonamerni programski opremi – ali AMTSO – za testiranje svoje spletne zaščite pred običajnimi brskalniškimi podvigi.

Za oba orodja je protivirusni sistem Bitdefender brez napak odkril in blokiral vsak kos zlonamerne programske opreme. To je še posebej impresivno, če gre za lažno predstavljanje AMTSO. Zelo malo antivirusov, ki jih ocenjujemo, dejansko blokira to stran.

bit-phishing

Za vse, razen ene od blokiranih strani, nam je Bitdefender predstavil tudi spletno stran, v kateri je razložil, zakaj je bila blokirana, kar nam je omogočilo, da jo zaobidemo, če gre za lažni pozitiv. To je nadgradnja večine protivirusnih programov, ki bo zlonamerni datoteki omogočila prenos in nato karanteno v skoraj popolni tišini.

Tako v brskalniku Internet Explorer kot v brskalniku Google Chrome ni imel težav z blokiranjem vseh spletnih mest brskalnika WICAR. To je zelo redko, zlasti v več spletnih brskalnikih, in je hvalevreden dosežek spletne zaščite. Ni čudno, da ima Bitdefender na našem seznamu najbolj varne protivirusne programske opreme.

Podpora

Podpora strankam Bitdefender je raznolika in hitra. Ko gre za možnosti, lahko pokličete, poklepetate ali e-poštno podpirate 24/7. Ima celo aktivni uporabniški forum, ki se nenehno posodablja tako s pomočjo za odpravljanje težav kot z aktualnimi varnostnimi članki.

bit-forum

Ena najbolj impresivnih podpornih funkcij je možnost pošiljanja vozovnic znotraj namizne aplikacije. Vsaka od možnosti vozovnice vključuje gumb z oznako »poskusite reproducirati težavo«. To bo posnelo vaš zaslon in vas vodilo Bitdefenderja, kamor ste naleteli na težavo.

Preprosto, kako vzpostaviti stik s podporo v namizni aplikaciji, je za Bitdefender velik pohod, vendar ta dodaten korak snemanja zaslona postavi na vrh.

Težave v Ticket Townu

Ena od pomanjkljivosti podpornega sistema Bitdefender je, da se zdi, da ni nikakršnega načina za sledenje vozovnic. Ko smo zaključili klepet, ga za vedno ni bilo več. Ne morete spremljati statusa svoje vozovnice, ne da bi preverili, kdaj ste nazadnje prejeli ali poslali e-poštno sporočilo.

Zunaj te pritožbe pa je preostala izkušnja neverjetno gladka. Predstavniki Bitdefenderja takoj odgovorijo na vozovnice in sporočila za klepete, celo zaposleni v službi za podporo strankam na najnižji ravni ima dovolj informacij za pomoč.

Obstajajo tudi video vadnice za ljudi, ki raje vidijo, kako se nekaj naredi, na voljo pa je tudi njegov glavni ročaj Twitterja za pomoč pri kakršnih koli težavah. Bitdefender presega, kar lahko pričakujemo od protivirusne podpore, zlasti v primerjavi s konkurenti, kot je Webroot (oglejte si naš pregled Webroot SecureAnywhere).

Bitdefender ima pot do tiste metode, ki vam je najbolj všeč, in ko bo na spletnem portalu imel način preverjanja vozovnic, bo njegova podpora blizu popolne.

Razsodba

Bitdefender zagotovo zasluži svoj trenutni položaj na vrhu našega najboljšega protivirusnega kroga. Njegova trenutna moč mu bo morda prinesla mesto v bližnji prihodnosti. V vsaki kategoriji je zanesljiv in trden, saj presega večino protivirusov.

Njegova zaščita Total Security je skoraj brezhibna, razen nekaj napačnih. Nabor funkcij Bitdefenderja je eden najbolj raznolikih in koristnih, kar smo jih videli. Namestitev in uporaba je enostavna, vsa podpora pa je 24/7 v različnih kanalih. Poleg vsega tega ima cenovno razpon od popolnoma brezplačne različice do različice z največjo varnostjo in lastnostmi.

V tem pregledu Bitdefenderja dajemo svoje največje priporočilo protivirusu Bitdefender, saj tudi njegove napake komajda predstavljajo neprijetnosti in so njegove prednosti skoraj nepremagljive. 

Kaj menite o Bitdefenderju? Ste imeli enako izkušnjo? V komentarjih bi radi slišali od vas. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map