Саге Бусинесс Цлоуд Аццоунтинг Ревиев – Ажурирано 2020

Саге Бусинесс Цлоуд Аццоунтинг Ревиев

Саге Бусинесс Цлоуд Аццоунтинг је пристојан комад софтвера који ради посао, али се заиста не истиче из мноштва. Иако сигурно можемо да видимо како су људи веома задовољни тиме, имамо сумњу да би такмичари боље погодили слатко место. Прочитајте наш комплетан преглед Саге Аццоунтинг за детаље.


Бест-Аццоунтинг-Софтваре-Рецензије

Саге Аццоунтинг је одлична платформа за предузећа која редовно управљају својим списком акција. Има погодно својство инвентара и трацкер за управљање количином вашег предмета. Саге Интеллигенце, један од бесплатних додатака Саге Аццоунтинг-а, такође је погодан за предузећа која морају да извештавају своје извештаје бојама и графиконима..

Иако је једноставан за употребу и укључује већину стандардних функција које имају друге платформе, он има ограничене могућности аутоматизације. Уз то, карактеристике његовог најјефтинијег плана, Аццоунтинг Старт, нису вредне цене, јер већину њих можете добити бесплатно уз свог конкурента, Ваве Аццоунтинг.

Ако вам Саге Аццоунтинг звучи као најбоља платформа за вас, погледајте бесплатну пробну верзију од 30 дана или наставите читати овај софтвер софтвера Саге Аццоунтинг за више детаља..

Међутим, ако Саге Аццоунтинг није баш за вас, можете прегледати наш чланак о најбољем рачуноводственом софтверу како бисте пронашли најбоље место за ваше пословање.

Шта је мудрац?

Саге је компанија која пружа софтвер који помаже предузећима да управљају својим ресурсима. Саге Бусинесс Цлоуд Аццоунтинг, односно Саге Аццоунтинг, је његова рачуноводствена платформа заснована на облаку, осмишљена да помогне малим предузећима да управљају својим финансијама. 

Поред Саге Аццоунтинга, Саге нуди и пратеће алате за своје услуге и платформе за већа предузећа. За сада, разговарајмо о најповољнијој платформи Саге, Саге Аццоунтинг.

Снаге & Слабости

Алтернатива за Саге Бусинесс Цлоуд Аццоунтинг

Карактеристике

Сагеове карактеристике су једноставне за употребу, а његов инвентар за праћење је врло користан. Међутим, недостају му неке основне карактеристике, као што су платни спискови и понављајући рачуни, због чега Саге недостаје додатни ударац потребан да се усклади са конкурентима.  

Кадијеве могућности за аутоматизацију готово да и не постоје, што Саге чини лошим избором ако желите да повећате ефикасност. Можете да додате више функција помоћу додатака и интеграција Саге-а.

Најистакнутија карактеристика Саге-а је његов алат за праћење инвентара. Кадуља вам омогућава да у залихама имате три врсте предмета: залихе, залихе и услуге. Да бисте додали ставку у свој инвентар, можете да кликнете на дугме „нова ставка“ на Сагеовим „услугама & производа “или кликните дугме„ + “на десној страни навигационе траке да бисте отворили мени за брзо додавање.

Кадуља прати количину предмета путем фактура и рачуна који сте направили. Такође можете пратити целокупно стање вашег залиха помоћу „производа & услуге “, која приказује детаљну табелу ваших предмета.

кадуља-инвентар

Приликом креирања или додавања нове ставке инвентара, Сагеов мени вам омогућава да одаберете детаље који ће бити укључени у фактуре и рачуне. За један производ можете додати до три продајне цене, тако да можете да наизменично додајете цене једним кликом када креирате нову фактуру.

кадуља-нови-инвентар

Такође можете да поставите тачку за промену редоследа. На врху производа се налази резиме & услуге “која ће вам рећи стање вашег залиха. Међутим, за разлику од КуицкБоокс Онлине, Саге вам не дозвољава да поново кренете са ове странице. Ставку морате ручно поново спремити тако што ћете је наплатити преко странице „трошкови“.

Саге Паироллинг

Поред функција које су доступне на Саге Аццоунтингу, Саге нуди и друге основне функције, попут платне листе и обраде плаћања. Међутим, ове функције су додаци за ваш налог. Остале платформе, као што је Ксеро, нуде ове функције у оквиру једног претплатничког плана о чему можете сазнати више у нашем Ксеро прегледу.

Иако Саге има сопствену услугу обраде плаћања, и даље можете прихватити плаћање кредитном картицом тако што ћете повезати свој план Саге Аццоунтинг са Стрипеом преко странице „подешавања“, што раде и друге платформе, попут Ваве и ФресхБоокс. Имајте на уму да за обраду кредитних картица путем Стрипе-а постоји додатна накнада.

поставке саге

Цене

Иако се цене Саге Аццоунтинг-а на први поглед чине ниским, Сагеов сервис има мању вредност од осталих платформи. Његов почетни план рачуноводства омогућава вам само коришћење рачунара Саге-а и функција банкарске везе. За поређење, Ваве вам омогућава да обе функције користите бесплатно (прочитајте нашу таласну рецензију да бисте сазнали више).

Такође морате да се обратите за подршку Саге-а да бисте добили цену за додатне функције, тако да не можете да процените колико ћете новца платити за употребу комплетне услуге Саге-а.

Цене Саге Аццоунтинг-а ниже су од већине рачуноводствених платформи. Има два плана цена: Почетак рачуноводства и Рачуноводство. Једина рачуноводствена платформа која има нижу цену за свој почетни план је Ксеро, са 9 УСД месечно на свом Стартер плану, и Ваве, који је бесплатан за своју основну верзију.

Међутим, ако се фокусирате на функције, видећете да Саге није толико јефтин у поређењу с другим платформама. На пример, његов почетни план рачуноводства, који кошта 10 УСД месечно, само вам омогућава приступ Саге-овом фактурисању и могућностима усклађивања банака.. 

Саге вс Ксеро

За поређење, Ксеров Стартер план откључава све Ксерове функције (уз одређена ограничења), укључујући инвентар и извештаје. Саге, ове функције су доступне у наредном плану, Аццоунтинг, који кошта 25 долара месечно. Ова надоградња откључава додатне функције, укључујући процене и рачуне. 

Кадуља је једна од најбољих софтверских опција за праћење инвентара – уз КуицкБоокс Онлине и Ксеро – тако да ако вам треба функција инвентара, цена је фер. У супротном, већину функција Саге-а можете добити преко Ваве-а бесплатно.

Да бисте добили приступ додатку Саге за обрачун плата и обраду плаћања, затражите демонстрацију путем Саге-ове веб локације. Остале рачуноводствене платформе такође често додају платне спискове као додатни. Међутим, с обзиром да морате да контактирате Сагеову корисничку подршку, није јасно колико ћете новца морати да платите за сав потенцијал Саге-а.

Лакоћа

Постављање рачуна помоћу бесплатног пробног периода од 30 дана Саге Аццоунтинг-а је лако; требате само да попуните своју адресу е-поште, личне податке и пословне детаље. 

Међутим, ако вам је први пут испробати Саге, мало је збуњујуће јер можете изабрати пуно софтверских опција. Саге нуди додатне своје услуге одвојено, тако да за додатне информације морате да се обратите Сагеовој корисничкој подршци.

Да бисте поставили бесплатну пробну верзију, изаберите дугме „бесплатна пробна верзија“ на страници „цена“, а затим морате попунити низ образаца, укључујући вашу адресу е-поште, лозинку, пословне детаље и пореске детаље.

Када се први пут пријавите, видећете страницу добродошлице на којој Саге предлаже шта треба да урадите за подешавање налога. У поређењу са ФресхБоокс-ом или КуицкБоокс-ом на мрежи, Саге-ова страница добродошлице није тако једноставна или интуитивна. Као и Ксеро, постоји пуно текста и пуно веза које могу кликнути што може преплавити новог корисника.

мудрац-добродошао

Иако је страница добродошлице препуна, остале су странице лакше разумљиве, изгледају чисте и професионалније. На свакој страници има довољно простора и све приказују детаљну табелу ваших података. Табеле можете прилагодити кроз икону зупчаника на левој страни главе колоне, тако да можете одабрати који ступац желите да видите за сваку табелу.

Налазите навигациону траку Саге на врху прозора која садржи све функције Саге-а, везу за помоћ и подешавања. Саге уредно организује навигациону траку са карактеристикама груписаним у складу са њиховим функцијама. Дугме „+“ на десној страни навигационе траке омогућава вам брзо додавање уноса, као што су фактуре или рачуни.

мудрац-куицкадд

Страница “Сажетак” садржи преглед свих ваших финансија на једном месту. Ова страница дели ваше податке у неколико категорија: „продаја“, „трошкови“, „извештаји о новчаном току“ и „прогнозе новчаног тока“. Резиме представља податке вашег предузећа путем графикона, што олакшава разумевање.

жалфија

Фактурирање

Сагеова функција за фактурисање је једноставна за употребу. Страница „фактуре“ приказује детаљну табелу ваших фактура и дугме „нова фактура“ у горњем левом делу. Израда фактуре је брза и једноставна ако већ имате купце и предмете на Сагеовој листи контаката и инвентара. 

Табела на Саге-овој страници „фактуре“ је нешто детаљнија од Ксеро-ове, јер приказује телефонске бројеве ваших купаца. Ако примарно контактирате своје купце телефоном, овај формат је користан јер не морате отварати сваку фактуру да бисте преузели контакт информације клијента.

страница саге-фактуре

Међутим, Саге вам не дозвољава да подесите подсетнике или понављајуће фактуре који би вам помогли да ефикасније водите посао.

Да бисте креирали нову фактуру, можете кликнути на дугме „+“ на навигацијској траци и одабрати опцију „продајна фактура“ или кликнути дугме „нова фактура“ на страници „Фактури“. Ако сте прихватили понуде или процене, такође можете брзо да креирате фактуру преко дугмета „креирај фактуру“ на страницама статуса сваке цене или процене.

саге-куота-статуспнг

Кадуља ће вас превести на страницу „нове фактуре“ након што на менију „+“ или на страници „фактуре“ кликнете на опцију „нова фактура“. Детаље рачуна можете испунити на овој страници „нове фактуре“, укључујући ставке, купца и датум. Можете да укуцате на образац „купац“ да бисте одабрали купца из постојећих контаката или створили нови помоћу дугмета „додавање купца“. 

Да бисте одабрали ставку за фактуру, унесите у поље означено „ставка“ и можете одабрати ставку из свог инвентара или додати нову преко дугмета „створи ставку“.

кадуље-нове фактуре

Ако је предмет већ у вашем инвентару, Кадуља ће аутоматски попунити све у складу са вашим подацима о залихама, осим у колони „попуст“. Није закључано, па ако имате посебан услов за одређену продају, можете га променити ручно. 

Недостатак функције „рачуна“ Сагеа је та што не можете да понављате рачуне или подсетнике о фактурама. За нека предузећа су ове функције важне, посебно ако је ваш главни циљ аутоматизација већине финансија вашег предузећа. Међутим, Саге вам омогућава да одштампате листиће за паковање рачуна, што је корисно ако често морате слати наруџбе купаца.

статус саге-фактуре

Трошкови

Слично својој функцији „фактуре“, Сагеова „обрачуна“ функција је једноставна за употребу, али недостају функције аутоматизације које би вам могле помоћи у управљању праћењем трошкова.

Постоје два начина за креирање новог рачуна: дугме „+“ на навигацијској траци или преко странице „добављачки рачуни“ кликом на дугме „нови рачун“, који вас води на страницу „нови рачун за добављаче“.. 

жаљиви рачуни

Као и код фактура, можете створити новог добављача или га одабрати с листе добављача када кликнете на поље “добављач”. Када укуцате у образац „артикал“, можете одабрати ставку из свог инвентара, која ће се појавити испод обрасца. Кадуља аутоматски попуњава детаље вашег предмета ако користите свој инвентар.

мудраца-новчанице

Нажалост, то је све што можете добити од Сагеове функције „трошкова“. Не можете да поставите понављајућу фактуру или подсетник о фактури, као што је то случај са КуицкБоокс Онлинеом, нити можете да плаћате рачуне на мрежи (прочитајте наш КуицкБоокс Онлине преглед ако желите да сазнате више). 

Сагеова функција „рачуна“ одлична је за праћење ваших трошкова, али сличне платформе, као што су КуицкБоокс Онлине или Ксеро, одводе је корак даље пружањем функција за аутоматизацију, попут понављања рачуна или подсећања на рачуне. Прочитајте наше поређење Ксеро вс. КуицкБоокс на мрежи како бисте сазнали која је платформа боља.

Извештавање

Саге нуди 23 предлошка извештаја и приступ Саге Интеллигенце, својој служби извештавања. Функција извештавања Саге Аццоунтинг-а, сама по себи, није ништа посебно. Ограничава опцију прилагођавања извештаја на датумски распон и редослед сортирања за већину извештаја. 

Међутим, додатак Саге Интеллигенце чини да Сагеови извештаји изгледају привлачније, а можете да креирате и прилагођени образац извештаја.

23 шаблоне извештаја Саге-а подељене су у седам категорија: „основни извештаји“, „детаљни извештаји“, „извештаји о готовини“, „порески извештаји“, „производи & извештаји о услугама “,” извештаји о плаћању на мрежи “и” извештаји о подацима “.

кадуље

Категорија „основни извештаји“ садржи главне извештаје које користите за надгледање вашег пословања, као што је „профит & губитак ”,“ биланс стања ”и“ потраживања ”. 

Опција „детаљни извештаји“ нуди детаљније знање о вашим финансијама, попут „главне књиге“, ​​„анализе добити“ и „прихода од продаје“.

„Извештаји о готовини“ садрже извештаје – попут „извештаја о готовинском току“ – о вашем новчаном току и трансакцијама, тако да можете видети где се ваш новац креће.

Категорија „порески извештаји“ има два извештаја, „извештај о порезу на продају“ и „извештај добављача 1099“, који су корисни када дође сезона пореске сезоне у САД..

Производи & услуга “опција има само један извештај,„ кретање залиха “, који вам омогућава да видите стање свог залиха током одређеног периода.

„Извештаји о плаћању на мрежи“ такође имају само један образац „Паиа“, услугу плаћања која се може користити са Саге-ом да бисте видели плаћања извршена помоћу Паиа. 

Последња категорија, „извештаји о подацима“, садржи извештај „лични подаци контаката“, који омогућава уклањање контаката који вам више нису потребни..

кадуља-рачуноводство-залихе

Поред функције извештавања Саге Аццоунтинг-а, Саге Интеллигенце можете приступити и путем везе „мудра интелигенција“ у горњем десном углу странице „извештавање“. Формати извештаја Саге Интеллигенце су привлачнији од стандардних извештаја Саге Аццоунтинга.

Боје и графикони у шаблонима Саге Интеллигенце чине да он изгледа боље у поређењу са стандардним извештајем Саге Аццоунтинга. Саге Интеллигенце такође омогућава извоз извештаја у КСЛСКС датотеку или ПДФ датотеку.

муџа-обавештајна залиха

Од децембра 2019. године може се користити мање од 20 образаца извјештаја. Међутим, можете да креирате прилагођени извештај тако што ћете отворити картицу “моја извештаја” и кликнути на дугме “створи прилагођени извештај”.

муџа-обавештајна залиха

Подршка

Саге нуди својим корисницима мноштво информација које могу да истражују, укључујући блог, странице помоћи и плаћене курсеве.

Да бисте стигли до подршке Саге-а, кликните на дугме „хелп“ на десној страни навигационе траке, који ће отворити ваш профил у Саге Цустомер заједници. На самој горњој траци видећете оквир за претрагу где можете потражити расправе и чланке у Саге Цустомер заједници.

мудрачка подршка-заједница

Кроз Заједницу корисника Саге-а можете приступити чланцима Саге-ове помоћи, дискусији и Универзитету Саге, где можете купити курсеве које нуди Саге. Постоје курсеви Сагеових производа, али постоје и курсеви општих вештина, као што су рачуноводство и књиговодство.

Ако желите да добијете Сагеову подршку, кликните зелено дугме „цхат оффлине креирај случај“ на десној страни странице профила. Затим попуните образац за разјашњење вашег проблема, а Сагеова корисничка подршка ће вам се јавити у року од 48 сати.

кадуља

Пресуда

Кадуљи недостају додатне функције потребне за победу својих конкурената. Недостатак подсетника и понављајући рачуни или фактуре могу бити прекид уговора за неки посао, посебно за оне који желе да повећају своју ефикасност. 

Међутим, његова карактеристика инвентара је сјајна и има функцију праћења, коју остале платформе ретко имају. Саге Интеллигенце – њен додатак за извештавање – ствара извештаје који изгледају сјајно и можете да креирате прилагођене извештаје.

Кадуља цена у почетку може изгледати јефтино, али не нуди пуно функција за 10 УСД. Многе функције које се нуде по овој цени доступне су и са Ваве-ом, бесплатним рачуноводственим алатом за мала предузећа. 

Странице Саге-а имају уредан интерфејс који олакшава навигацију. Међутим, неке странице су претрпане везама, које могу преплавити кориснике. Подршка Саге Аццоунтинг-а нуди много садржаја, укључујући плаћене курсеве, чланке за помоћ и форум за дискусију.

Ако вам се свиђа што сте прочитали до сада, испробајте бесплатну 30-дневну пробу Саге да бисте се уверили да ли је Саге добар погодан за ваше пословање.

Да ли сте раније користили Кадуљу? Волели бисмо да чујемо шта мислите у одељку за коментаре испод. Хвала вам за читање.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map