Онлине преглед КуицкБоокс – Рачуноводство у облаку за професионалце – Ажурирано 2020

Онлине преглед КуицкБоокс-а

Софтвер за рачуноводство у облаку који добро функционира за све, од људи који тек почињу, као и оних са више књиговодственог искуства. Међутим, за почетак је потребна нешто масти за лактове, као што можете прочитати у овом прегледу КуицкБоокс Онлине прегледа.


Бест-Аццоунтинг-Софтваре-Рецензије

КуицкБоокс Онлине заслужује своје место на нашој листи најбољег рачуноводственог софтвера. Креирао Интуит, КуицкБоокс Онлине пружа мноштво функција које вам могу помоћи брже и лакше управљање финансијама.

Постоји брза крива учења уз КуицкБоокс Онлине. Основне карактеристике је лако разумети, али је напредније функције теже савладати. Срећом, КуицкБоокс Онлине поседује опсежну базу знања помоћу које можете најбоље искористити свој новац.

КуицкБоокс Онлине има много функција које ће вам помоћи да смањите време које трошите на управљање финансијама. Нуди аутоматизоване функције, попут понављајућих трансакција, подсетника о фактурама, правила о ценама и још много тога. Такође нуди додатне услуге, попут подношења пореза или управљања платним списковима, за додатни трошак.

Све у свему, КуицкБоокс Онлине је одличан рачуноводствени софтвер који вам може помоћи да управљате финансијама путем једне платформе. Ако желите да видите колико добро може да помогне вашем предузећу, испробајте његово бесплатно 30-дневно пробно време или прочитајте ову пуну КуицкБоокс онлајн рецензију.

Снаге & Слабости

Алтернатива за КуицкБоокс Онлине

Карактеристике

Основне карактеристике услуге КуицкБоокс Онлине, као што су фактурисање и основно извештавање, једноставне су за употребу и врло прилагодљиве. Постоје и функције, као што су надзорна плоча и преглед продаје, које вам могу помоћи да укратко надгледате своје финансијско стање. Информације се приказују графиконима и бројевима, који вам могу лако помоћи да схватите своје финансијско стање.

брзе књиге-контролна табла

Слично Ксеро-у (прочитајте нашу Ксеро рецензију да бисте сазнали више), такође можете добити ливе банковне феедове путем КуицкБоокс Онлине. Усклађивање трансакција је једноставно, а разлику између стања можете видети на врху странице.

брзе књиге-помирење

Постоји много функција које се издвајају у програму КуицкБоокс Онлине. На пример, функција инвентара омогућава вам управљање предметима и постављање тачака преуређења. 

Да бисте преуредили ставку, можете да кликнете на стрелицу поред ставке и кликнете на „преуреди“, што ће вас одвести до обрасца за куповину. Када додајете ставку у свој инвентар, можете да додате и више ставки да бисте створили пакет, што ће бити корисно ако у пакету имате посебне цене..

брзе књиге-додатак-инвентар

Такође можете да поставите правила цена, а то су попусти за артикле у вашем инвентару. Можете да одредите предмете, купце, време и још много тога. Касније, ако се примењује правило, цена ће се аутоматски променити, али имате могућност да је промените у другу цену ако желите.

Пројекти КуицкБоокс Онлине помажу вам да останете профитабилни јасно приказујући приходе и трошкове вашег пројекта. Трошкови, као што су сати и рачуни запослених, бележе се и упоређују са примањима која примате. Поређење је приказано на страници вашег пројекта тако да можете видети колико новца зарађујете или губите.

брзе књиге-пројекти

Снимање потврда помоћу мобилних апликација је једноставно. Аутоматски скенира рачуне како би категорисао ваше податке тако да не морате све уносити ручно. Прегледани примици се затим спремају у ваше трошкове и можете их извући кад год требате, на пример, приликом састављања пореза.

За америчке кориснике КуицкБоокс Онлине нуди додатне функције које вам могу помоћи у вези с порезом.

КуицкБоокс Онлине омогућава вам управљање трансакцијама тако да имате све потребне податке током америчке порезне сезоне. Омогућује вам праћење пореза за 1099 извођача и њихово састављање за вас. Уз додатну накнаду, свој порез можете послати и директно из услуге КуицкБоокс Онлине.

Такође има функцију пореза на промет која може аутоматски израчунати ваше порезе. Још боље, будући да аутоматски ажурира пореске стопе кад се било који закон промени, можете једноставно заборавити све о порезу на продају и пустити КуицкБоокс Онлине да то уради за вас.

Његова најновија функција, „капитал“, омогућава вам да видите ваш кредитни резултат да бисте видели да ли испуњавате услове за кредит и помаже вам да га добијете. Свој кредитни резултат можете једном повући бесплатно. Ако желите да узмете зајам да бисте проширили посао, КуицкБоокс Онлине такође вам може помоћи да пронађете кредит путем „тржишта“.

Преглед Онлине КуицкБоокс-а

КуицкБоокс Интернет логотипкуицкбоокс.интуит.цом

Почиње од 1500 долара месечноСви планови

Карактеристике

Фактурирање

Наплате

А / Р

А / П

Банковни феедови

ЦЦ

Плаћају рачуне

Више валута

Апликација за мобилне уређаје

Праћење времена

Инвентар

Зараде

Цене

КуицкБоокс Онлине једно је од најскупљих рачуноводствених решења, али постоји и мноштво додатних функција које можете добити уз додатни трошак.

Иако је скуп, план цена КуицкБоокс интернета има смисла. Нуди четири плана, уз додавање додатних функција и корисничких слотова уз сваки план. Разлика у ценама је такође прихватљива.

Његов најјефтинији план, „једноставан почетак“, јасно је створен за мала предузећа којима треба само нешто да управљају својим финансијама. Садржи основне карактеристике, као што су основно извештавање, фактуре и порези. Овај план кошта 20 УСД месечно, што је прилично скупо, посебно јер је ограничено на основне карактеристике.

Надоградња на следећи план, „основно“, омогућава вам управљање рачунима и праћење времена. Такође омогућава до три корисника. Цена је 40 УСД, што је скок од 20 УСД само за добијање три додатне функције.

Још једна надоградња на „плус“, цена 70 долара, откључава инвентар и пројекте компаније КуицкБоокс Онлине. Ако су вам потребна оба ова алата, повећање цене за 30 УСД је прилично разумно јер су оба моћна алата која вам могу уштедјети још више времена и новца. 

Последња надоградња на „напредне“ намењена је већем послу који може да издвоји 150 долара месечно за рачуноводствени софтвер. Долази са доста надоградњи, укључујући убрзано фактурирање, надограђене извештаје и 20 бесплатних банковних трансфера.

Други план који је недавно покренуо КуицкБоокс Онлине је „самозапослени“ план, који је креиран за слободњаке. Кошта 15 долара месечно, што га чини јефтинијим од осталих планова.

Има основне функције које ће фрееланцери требати, као што су фактурирање, креирање основних извештаја и праћење ваших прихода и трошкова. Такође вам омогућава да процените своје тромесечне порезе, што ФресхБоокс нема.

С друге стране, КуицкБоокс Онлине нема функцију праћења времена попут ФресхБоокс-а. Ако је то прекршај за вас, прочитајте нашу рецензију ФресхБоокс-а да бисте сазнали више. Будући да је овај план усмерен на слободњаке, не можете да надоградите на други план ако одаберете план „самозапослених“..

Поред ових планова, КуицкБоокс Онлине нуди и пуно плаћених додатака. Најочигледније су обрада зарада и функција „плаћање рачуна“.

Лакоћа

Пре него што започнете са КуицкБоокс Онлине, можете га испробати бесплатно 30 дана. Ово пробно време вам омогућава да се навикнете на КуицкБоокс пре него што одлучите да ли је одговарајући вашим потребама.

Пријављивање је лако. Потребно је само да унесете у вашу е-пошту, име вашег предузећа и своје индустрије. Ако сте користили КуицкБоокс за радну површину, од вас ће се затражити да увозите своје податке пре него што наставите. Процес је прилично једноставан, а за то вам је потребан детаљни водич.

Навигациона трака налази се на левој страни. Такође се можете кретати између подменија преко менија на врху.

брзе књиге-навигација-фактуре

Ако се боли прелазак на нову страницу ради додавања трансакција, КуицкБоокс Онлине нуди дугме за брзо додавање. Знак „+“ у горњем десном углу екрана може додати већину ствари, као што су фактуре, рачуни и уноси у часопис.

мени брзих књига плус плус

Много функција КуицкБоокс Онлине сакривено је у његовим подешавањима и КуицкБоокс лабораторијама, где корисници могу да испробају експерименталне додатке.

Подешавања која можете видети поред знака „+“ могу да ураде много тога, као што су креирање прилагођених предложака, укључивање функција и отварање КуицкБоокс лабораторија.

брзе књиге-подешавања

Све у свему, основне карактеристике КуицкБоокс Онлине се једноставно користе, а додавање нових трансакција је лако. Међутим, постоје неке функције које је тешко пронаћи, попут оних које је потребно укључити из подешавања или у КуицкБоокс лабораторији. Постоје и неке карактеристике, попут рутине и инвентара, које су теже користити и треба их научити да бисте их могли ефикасно користити.

Фактурирање

Можете да креирате фактуру кроз мени за брзо додавање који је означен са „+“. То можете учинити и тако што ћете отворити страницу „фактуре“ коју можете пронаћи у навигацијској траци под ставком „продаја“. Кликом на дугме „нова фактура“ одвест ћете се на страницу на којој можете попунити детаље рачуна.

брзе књиге-фактура

Рачуну можете доделити постојећег купца, додати новог купца или га доделити пројекту. Ако постоје процене за купца, КуицкБоокс Онлине ће предложити да га додате у фактуру преко скочног прозора са десне стране.

Можете одабрати ставку за коју желите да фактурирате у колони „производи / услуге“. Додавањем предмета из вашег инвентара активираће се праћење залиха, што ће аутоматски ажурирати количину предмета.

КуицкБоокс Онлине такође има сопствени систем за обраду плаћања, сличан ФресхБоокс-у и Ваве-у (прочитајте наш Ваве Ваве како бисте сазнали више).

Када користите КуицкБоокс Онлине платни систем, наплаћиваће вам се проценат сваке трансакције, тако да ћете желети да то пратите.

Ако желите да пошаљете фактуру из услуге КуицкБоокс Онлине, можете да прилагодите е-пошту фактуре тако да дода лични тон. Такође се можете повезати са Гмаил налогом, тако да можете слати рачуне директно са адресе е-поште.

брзе књиге-слање-фактура

На траци на дну странице можете прилагодити фактуру помоћу предложака. Такође можете да одштампате фактуру и листиће за паковање, ако желите да предмет у фактури пошаљете својим купцима.

Такође можете да креирате фактуре који се понављају преко дугмета „направи понављање“ на дну странице. Ово ће отворити страницу на којој можете поставити детаље о вашој понављајућој фактури, укључујући интервал фактуре.

брзе књиге-понављајуће фактуре

Подсетнике можете ручно послати у КуицкБоокс Онлине путем странице „фактуре“. На овој страници можете видети и статус својих фактура.

брзе књиге-слања подсетника

Да бисте слали аутоматске подсетнике, морате да укључите функцију “рутине” из КуицкБоокс лабораторија. Након тога можете управљати својим рутинама кроз своја подешавања, у оквиру „алата“, а затим кликните на „управљање вашим рутинама“.

брзе књиге-рутине

Морате много да урадите само да бисте поставили једноставан подсетник. За разлику од Ксеро-а (прочитајте наш Ксеро преглед да бисте сазнали више), КуицкБоокс Онлине „рутине“ омогућавају вам да прилагодите своје подсетнике, укључујући и клијенте које треба да подсете.

Поред фактура, такође можете креирати процене и примања од продаје путем странице „сва продаја“, коју можете пронаћи у менију „продаја“. Кроз ову страницу можете пратити и све своје продајне трансакције.

брзе књиге-све-продаја

Када направите процену, фактуру можете да генеришете кликом на дугме „креирај фактуру“ у колони „акције“. Помоћу ове методе можете креирати делимичну фактуру која је корисна ако вам је потребан предујам за пројекат.

брзе књиге-делимична фактура

Све у свему, систем фактурирања рачуна КуицкБоокс Онлине одличан је за већину предузећа. Нуди мноштво функција које ретко виђате у другом рачуноводственом софтверу, као што су делимично фактурирање, паковање штампаног листа и интернетско плаћање.

Ручно је слање подсетника једноставно, али подешавање аутоматског подсетника је теже него на већини платформи. Ако сте неко ко зависи од опомена за аутоматско плаћање, можда ћете бити фрустрирани овом функцијом.

Трошкови

Када кликнете на мени „трошкови“ на навигационој траци, видећете страницу која приказује све ваше трошкове, укључујући рачуне, поруџбине за куповину, трошкове, кредит добављача и чекове.

брзе књиге-расходи

Приликом креирања рачуна можете користити постојећег добављача или створити новог добављача. Такође имате могућност праћења плаћања за 1099 извођача, што вам може помоћи током пореске сезоне. 

Када додајете детаље о ставци или категорији, можете је платити и укључити купца. Ови трошкови ће се појавити на траци са предлозима следећи пут када фактурирате тог купца.

брзе књиге-рачун

Баш као у фактурама, креирање рачуна који се понавља се врши преко дугмета „направи понављање“ на дну странице.

Рачуне можете плаћати путем услуге КуицкБоокс Онлине тако што ћете подесити плаћање рачуна, што вам омогућава да директно плаћате добављачима из компаније КуицкБоокс Онлине користећи мрежно банкарство. Ова додатна услуга наплатит ће вам 15,95 УСД мјесечно за до 20 плаћања. .

Ако не желите да подесите плаћање рачуна, увек можете плаћати рачуне ручно, а касније евидентирати трансакције у КуицкБоокс Онлине кликом на дугме „плати рачуне“. Ову опцију можете пронаћи и више када кликнете на стрелицу поред дугмета „плати рачуне на мрежи“.

брзе књиге-платити рачуне

Ако више волите да плаћате чековима, можете их користити „чекове за штампање“ да бисте их ручно штампали. „Чек наруџбе“ је још једна КуицкБоокс услуга, која почиње са 36,99 УСД за 50 чекова.

Извештавање

КуицкБоокс Онлине нуди пуно образаца извештаја. Те шаблоне можете пронаћи у менију „извештаји“ на навигационој траци.

Финансијске извјештаје можете пронаћи на картици „стандард“. На самом врху, изабране извјештаје можете видјети на картици „Фаворити“.

У „прегледу пословања“ наћи ћете већину извештаја који вам могу помоћи да схватите како ваш посао послује, укључујући профит и губитак, новчани ток и биланс стања. 

„Ко вам дугује“ и „продаја и купци“ вам дају увид у вашу продају. „Ко вам дугује“ углавном се бави вашим фактурама и које фактуре доспевају. „Продаја и купци“ могу вам помоћи да видите који артикли се добро продају или који купци купују највише предмета из вашег пословања.

С друге стране, “коме дугујете” може вам помоћи да пратите своје доспјеле или неплаћене рачуне. Кроз извештаје у „трошковима и добављачима“ можете видети који добављачи покривају вашу залиху предмета и детаље ваших трансакција. 

Оба ова извештаја су од суштинске важности када желите да одлучите где да смањите своје трошкове или са којим добављачима желите да наставите да послујете..

Извештаји КуицкБоокс на мрежи су врло прилагодљиви. Можете одабрати период извештавања, поредати ступце или упоредити извештај, између осталог.

брзе књиге-извјештаје

Можете и филтрирати ставке које желите да покажете по неколико категорија, као што су продавци, купци и производи. Заглавље и подножје извештаја су такође прилагодљиви. Можете одабрати које ће се информације приказивати у вашим извјештајима помоћу ових прилагодби.

брзе књиге-прилагодите извештаје

Функција извештавања КуицкБоокс Онлине може понудити основе или много више. У поређењу са другим сервисима, као што су ФресхБоокс и Ваве, јасно је да је „плус“ план КуицкБоокс Онлине-а победио у свом броју функција.

Међутим, упоређивање КуицкБоокс Онлине са Ксером показује да оба имају пуно сличности у својој функцији извештавања. Поред тога, и Ксеро и КуицкБоокс Онлине нуде пуно образаца извештаја. Доступно је и пуно опција прилагођавања, попут података које треба приказати и временског периода који желите да прикажете. 

Подршка

База знања КуицкБоокс Онлине је обимна. Корак по корак водич или видео приказују се сваки пут када отворите нову функцију. Његова база знања не нуди само странице помоћи, већ има и вебинаре, видео снимке и плаћене течајеве.

До његових страница помоћи може се доћи кликом на дугме „помоћ“ које се налази у горњем десном углу навигационе траке.

Када кликнете на дугме „помоћ“, појавиће се мали прозор и предлаже неке теме. Постоји и трака за претрагу где можете потражити решење проблема на страницама помоћи.

брзе књиге-помоћ

Ако не пронађете оно што тражите, можете контактирати тим за подршку кликом на дугме „контактирајте нас“ на дну прозора помоћи. Од вас ће се тражити да убаците кључну реч која ће се користити за предлагање неких чланака.

Ако ниједан од предлога не одговори на ваша питања, можете поставити питање на форуму заједнице, послати агенту или позвати за додатну помоћ. Међутим, поручивање агента и позивање КуицкБоокс-а на мрежи није доступно 24/7.

Пресуда

КуицкБоокс Онлине је одлична опција за мала и средња предузећа. Његов вишеслојни план цена омогућава вам куповину функција које ће савршено надопунити ваш посао, мада постоји и ризик од куповине функција које вам нису потребне.

Већина функција можете лако да користите, али неке су и теже. Поред тога, неке функције је тешко подесити, као што су аутоматски подсетници за фактуре, али ако посао обавите у почетку, КуицкБоокс Онлине може вам помоћи да брже и лакше управљате финансијама.

Постоје и неке функције које су скривене у његовим подешавањима и КуицкБоокс лабораторија. Постоји и пуно додатних функција које можете добити уз додатни трошак.

Функција пријављивања КуицкБоокс на мрежи је врло прилагодљива. Странице „надзорна плоча“ и „преглед“ омогућавају вам да у први поглед видите своје финансијско стање. Информације се приказују у графиконима и бројевима, што олакшава разумевање ваших финансија.

Ако сте део малог и средњег предузећа које жели да скрати време утрошено на управљање својим финансијама, предлажемо да испробате бесплатно 30-дневно пробно раздобље компаније КуицкБоокс Онлине..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map